Shenzhen Herbin Ice Systems Co., Ltd. ditemokake ing taun 2006. Wis fokus kanggo ningkatake teknologi mesin es sanajan wiwit, kalebu mesin es serpihan, mesin es tabung, mesin es blok lan sapanunggalane.

Kita nindakake tugas kanthi OEM / ODM kanggo penguap es serpihan, mesin es serpih, mesin es tabung, mesin es blok. Produk kami disambut dening mitra bisnis ing saindenging jagad.

Teknologi mesin serpihan:

Kami nggawe penguap es serpihan ing China, lan kita adol penguap es serpihan menyang umume perusahaan mesin es Cina liyane, sing ngubungake penguapan Herbin karo unit pendingin dhewe kanggo nggawe mesin es serpong turnkey kanthi lokal ing macem-macem negara ing saindenging jagad.

Luwih saka 60% mesin es serpihan Tiongkok dilengkapi penguap es serpihan Herbin.

Penguap es serpihan Herbin wis digunakake ing jagad iki.

Kangge, perusahaan Herbin wiwit nggunakake paduan perak Chromed kanggo nggawe penguap wiwit taun 2009 kanggo nambah konduktivitas termal es penguap serpihan. Paduan perak jenis iki minangka bahan khusus, paten dening Herbin Ice Systems. Materi anyar ningkatake konduktivitas termal kanthi 40% dibandhingake karo mesin es serpihan Tiongkok liyane, lan nyegah malformasi sawise digunakake suwene.

about (1)

Teknologi mesin es Tube:

about (2)

Sistem Herbin Ice wiwit sinau pengalaman saka mesin es tabung Vogt wiwit taun 2009.

Kita tuku sawetara P34AL bekas ing tanggal 20 Juli 2009 saka tanduran Ice Xiaobang (Pabrik es paling gedhe ing Shenzhen). Kita mbongkar mesin es tabung, lan nyalin saben komponen, kayata direktur aliran banyu, sensor level cair ing penguap, sistem sirkulasi minyak kompresor, sistem pasokan cairan cerdas, katup tekanan konstan, sistem defrosting efisien lan kabeh.

Adhedhasar pengalaman Vogt, kita miwiti nyoba lan ningkatake mesin es tabung dhewe ing taun 2010.

Kita dadi produsen mesin es tabung paling apik ing China ing taun 2011.

Teknologi dhuwur, kualitas apik lan rega sing apik nggawe perusahaan Herbin tuwuh kanthi cepet ing pasar mesin es tabung.

Blokir teknologi mesin es:

Sadurunge 2009, kita fokus karo mesin es blok kolam brine tradisional.

Kita wiwit nggawe mesin es blok pendingin langsung wiwit taun 2010.

Mesin es blok teknologi anyar iki ngirit daya, stabil.

Kangge, kita nyedhiyakake mesin kemasan es sing apik, kamar es, kamar adhem, pendingin banyu, sistem banyu murni, segel tas, mesin salju, pendingin vakum lan liya-liyane, lan kita pancen apik banget.

Filsafat bisnis:

(1) Nilai inti HERBIN: Gawe nilai kanggo pelanggan lan gawea mupangat kanggo masarakat!

(2) HERBIN netepi filosofi bisnis "Kualitas dhisik, Reputasi luwih dhisik, Layanan luwih dhisik", bakal terus inovasi lan berkembang, ngupayakake ningkatake daya saing internasional peralatan nggawe es, lan dadi merek nggawe es kelas dunia .

Kabeh mesin es dirancang kanthi kuat supaya kuwat, mula bisa urip kanthi slamet sajrone pangiriman saka pabrik menyang fasilitas pelanggan. Ora ana pipa sing rusak, ora ana retakan area las, ora ana komponen sing ngeculake sawise pengiriman laut internasional lan transportasi dalan.

Kabeh mesin es bakal kliwat tes 72 jam sadurunge dikirim menyang pelanggan.

Herbin nawakake garansi 24 wulan kanggo kabeh mesin es.

Kita uga duwe tim layanan penjualan profesional kanggo nulungi pangguna nginstal mesin es. Layanan konsultasi online gratis kanthi suwe.

Wong ing Sistem Es Herbin:

(1) Herbin pangadeg perusahaan kasebut, lan dheweke nggunakake jenenge kanggo menehi jeneng perusahaan kasebut. Herbin saiki dadi manajer umum perusahaan lan nggunakake tugas utama perusahaan babagan manufaktur.

(2) Mike Li minangka Direktur Penjualan, sing ngurus penjualan perusahaan kanggo pasar Tionghoa lan jaban rangkah. Mike duwe pengalaman adol ing industri mesin es luwih saka 10 taun, sadurunge dheweke entuk gelar sarjana HAVC Major ing Universitas Samudera Zhanjiang.

Universitas Samodra Zhangjiang misuwur amarga HAVC Mayor ing Kidul China.

 

Sertifikasi mesin Herbin Ice.

Kabeh mesin es Herbin duwe sertifikasi CE, SGS, UL ......

Mesin es Herbin duwe luwih saka 70 paten, kayata paten kanggo bahan anyar penguap es serpihan, mesin es serpihan banjir, mesin es tabung lan sapanunggalane.

Struktur perusahaan:

(1) Departemen HERBIN kalebu: Departemen Pengembangan, Departemen Tuku, Departemen Manufaktur, Departemen Kualitas, Departemen Bisnis, lan Departemen Layanan Purna Jual

(2) Departemen Pengembangan: Tanggung jawab kanggo perbaikan kualitas mesin es, perbaikan teknologi es, pangapikan daya listrik lan sapanunggalane;

Departemen Tuku: Pengadaan aksesoris lan aksesoris sing gegandhengan karo mesin es, kayata kompresor, prau tekanan, katup ekspansi, kondensor, lan liya-liyane.

Departemen Manufaktur: Tanggung jawab kanggo produksi mesin es lan peralatan sing gegandhengan.

Departemen Kualitas: Priksa kualitas mesin es kasebut. Lan ngawasi konsumsi listrik kanggo saben mesin.

Departemen Bisnis: Adol peralatan mesin es sing berkualitas menyang pelanggan

Departemen layanan purna jual: Tanggung jawab instalasi, pangopènan mesin es sing dituku, lan layanan online kanggo kabeh prekara mesin es.

 

Pambuka babagan kapasitas produksi perusahaan

Pambuka peralatan lan teknologi

Perusahaan Herbin duwe 3 mesin bubut horisontal dhewe, 2 mesin bubut gedhe vertikal, siji mesin las otomatis lengkap, 15 mesin las manual, 3 mesin pemotong & pelenturan piring, siji fasilitas pencuci asam, kolam renang plester Nikel & krom, siji trowongan perawatan panas, siji mesin pengisi poliuretan (PU) .........

Mesin bubut lan pekerja sing wis berpengalaman njamin penguap es serpihan kanthi paling apik.

Perawatan panas profesional njamin penguap es serpihan ora duwe malformasi sawise digunakake suwene. Cuci asam sampurna lan plating nikel & krom ngidini penguap bisa kerja luwih saka 20 taun.

Kita duwe luwih saka 50 wong sing kerja kanthi profesional kanthi peralatan sing wis kasebut ing ndhuwur, lan kita bisa nggawe luwih akeh 5-20 set penguap es serpihan saben dinane.

 

Kita duwe 2 insinyur kanggo mesin es serpihan komersial kanthi kapasitas cilik, 2 insinyur kanggo mesin es serpihan kapasitas gedhe, 3 insinyur kanggo mesin es tabung lan mesin es liyane kanthi teknologi tinggi.

Rata-rata, saben minggu, kita bakal ngirim 200 set mesin es serpihan komersial kanthi kapasitas cilik. Mesin es serpihan 5-10 set luwih gedhe saka 5T / dina. 3-5 set mesin es tabung luwih gedhe saka 3T / dina.

 

Mitra

Herbin wis nggawe hubungan sing kuat karo pemasok komponen, kayata Bitzer, Frascold, Refcomp, Danfoss, Copeland, Emerson, O & F, Eden, lan liya-liyane.

Mesin es Herbin akeh digunakake ing saindenging jagad.

Contone, 95% mesin es serpihan Made-in-Turkey dilengkapi penguap es serpihan Herbin dening perusahaan lokal Sogutma.

Mesin es serpih 65% buatan China dilengkapi alat penguap es serpihan Herbin.

30% mesin es tabung teknologi tinggi ing Asia Wétan asale saka Herbin Ice Systems, kayata Filipina, Indonesia, Malaysia, Vietnam, Kamboja, Laos .....

Tabung es dikonsumsi minangka panganan ing saben dinane ing negara kasebut.

80% prau nelayan Tionghoa dilengkapi mesin es serpihan banyu laut Herbin.

Herbin minangka pemasok mesin es serpihan komersial paling gedhe kanggo Carrefour, Wal-Mart, Tesco, Jiajiayue, lan supermarket Chain liyane. Serpihan es digunakake kanggo adol panganan laut, iwak, ketemu lan liya-liyane.

Mesin es serpihan Herbin lan mesin es tabung akeh digunakake dening Sanquan Foods, Shineway Group, lan tanduran pangolahan panganan liyane.

Perusahaan Herbin duwe wakil lan kantor ing Timur Tengah, Afrika Selatan, Uni Eropa Timur, UE Lor lan liya-liyane.

Informasi Produk

1. Tampilan produk

Produk dipérang dadi produk paling anyar, produk khusus lan produk umum.

(1) Produk paling anyar: Produk paling anyar yaiku mesin es serpihan hemat daya. Kanthi nggunakake bahan anyar kanggo nggawe penguap es serpihan, mesin es serpihan kita mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es (Adhedhasar 30C ambient lan banyu inlet 20C). Mesin es serpihan Cina liyane nggunakake paling ora 105KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

Kita uga wis adol mesin es serpihan jinis kebanjiran, lan nggunakake listrik 65KWH kanggo rata-rata saben 1 ton es.

about (3)

(2) Produk khusus: Kita duwe rega khusus kanggo mesin es tabung 5T / dina ing taun 2020. Lan model iki biasane kasedhiya. Kita bisa adol mesin es tabung 5T / dina kanthi rega paling apik ing saindenging jagad, lan stok isih ana. Kita mung butuh 18 dina kanggo nggawe mesin es tabung 5T / dina anyar saka 0.

(3) Produk umume: Mesin es serpihan komersial umume kapasitas sithik, lan stok es es cilik isih akeh. Dheweke stabil lan duwe wektu layanan sing dawa banget, didol kaya segawon panas saben dina.

 

2. Deskripsi umum babagan produk

Mesin es serpihan kapasitas komersial digunakake umume digunakake ing supermarket, restoran, supaya panganan tetep seger.

Mesin es serpihan / es mesin tabung umume digunakake ing tanduran pangolahan panganan. Lan es ditambahake menyang panganan langsung sajrone diproses.

Mesin es serpihan amba lan mesin es tabung uga kanggo bisnis adol es. Tanduran es adol es serpihan kasebut menyang wong mancing, utawa adol tabung es sing dikemas menyang kopi / bar / hotel / toko / toko minuman adhem lan liya-liyane.

Mesin es kita akeh digunakake kanggo supermarket gedhe, ngolah daging, ngolah panganan akuatik, nyembelih unggas, industri kulit, industri kimia pewarna, nyuda suhu ing tambang, apotek biologi, laboratorium, fasilitas medis, memancing samudra, proyek konstruksi beton lan sapanunggalane .

Kanthi teknologi paling anyar, mesin es serpihan kita luwih hemat daya 30% tinimbang mesin es serpihan Cina liyane. Yen pangguna milih mesin es serpihan 20T / dina, dheweke bakal mbayar luwih murah USD 600.000 kanggo tagihan listrik sajrone 20 taun. Yen dheweke milih mesin es serpihan Tionghoa liyane, dheweke bakal nggunakake luwih saka USD 600.000 kanggo tagihan listrik lan dheweke ora entuk apa-apa. Kualitas es sing padha, lan jumlah serpihan es sing padha.

Mesin es tabung kita digawe adhedhasar sistem es tabung Vogt. Dheweke duwe kontrol level cair sing sampurna ing penguap, pasokan cairan cerdas, sirkulasi minyak lancar, sistem defrosting efisien, lan ora ana pendingin cair sing bisa kompresor .........

Kabeh tugas sing rinci wis rampung lan sampeyan bakal duwe mesin es tabung paling apik saka Herbin Ice Systems.

Kita duwe mesin es kanthi standar Cina, standar EU, standar USA .....

Kanggo mesin es kanthi standar EU lan USA, warna kawat kudu netepi aturan CE, panrima cair dilengkapi katup keamanan lan katup duwe 2 ujung, kabeh kapal tekanan duwe sertifikasi PED .........

Kanggo njamin wektu layanan sing dawa ing mesin kasebut, kita saranake supaya pelanggan tuku suku cadang uga mesin kasebut. Pompa / motor / sensor / kontaktor / relay kasedhiya kanthi rega sing regane larang banget, padha karo pira bayarane kanggo para pemasok.

Kita ngemas mesin es menyang kothak kayu standar, sing digawe saka panel fumigasi. Kabeh bisa ditampa kanggo kabeh negara ing saindenging jagad.

Mesin bakal kenceng banget ing kothak kayu, utawa ing wadhah. Kita bakal kanthi tliti nindakake kabeh prekara sing dibutuhake kanggo nyegah karusakan sing disebabake goyang, gojegan nalika mlebu pabrik menyang fasilitas pelanggan.

Bingkai baja diperkuat lan pipa dikencengi tikel kaping pindho. Perusahaan Tionghoa liyane ora nate nimbang-nimbang iki.

Pelanggan kudu njupuk gambar kanggo nuduhake alat pengukur tekanan nalika nampa mesin es kasebut. Yen mesin duwe masalah pipa, retak, bocor gas, kita bakal mbayar kerugian.