Shenzhen Herbin Ice Systems Co., Ltd. ditemokaké ing 2006. Wis fokus ing Ngapikake teknologi mesin es malah wiwit, kalebu mesin es flake, mesin es tabung, mesin blok es lan ing.

We are doing great jobs with OEM/ODM for flake ice evaporators, flake ice machines, tube ice machines, block ice machines.Produk kita disambut kanthi apik dening mitra bisnis ing saindenging jagad.

Teknologi mesin es flake:

Kita nggawe evaporator es serpihan ing China, lan adol evaporator es serpihan menyang umume perusahaan mesin es Cina liyane, sing nyambungake evaporator Herbin karo unit pendinginan dhewe kanggo nggawe mesin es serpihan turnkey sacara lokal ing macem-macem negara ing saindenging jagad.

Luwih saka 60% mesin es flake Cina dilengkapi evaporator es serpihan Herbin.

Evaporator es serpihan Herbin wis digunakake ing saindenging jagad.

Sauntara kuwi, perusahaan Herbin wiwit nggunakake paduan perak Chromed kanggo nggawe evaporator wiwit 2009 kanggo nambah konduktivitas termal es flake evaporator.Paduan perak jenis iki minangka bahan khusus, dipatenake dening Herbin Ice Systems.Materi anyar nambah konduktivitas termal kanthi 40% dibandhingake karo mesin es flake Cina liyane, lan nyegah malformasi sawise nggunakake suwe.

about (1)

Teknologi mesin es tabung:

about (2)

Sistem Es Herbin miwiti pengalaman sinau saka mesin es tabung Vogt wiwit taun 2009.

We tuku sawetara P34AL bekas ing Juli 20th, 2009 saka Xiaobang Ice plant(Tanduran es paling gedhe ing Shenzhen).Kita mbongkar mesin es tabung, lan nyalin saben komponen, kayata direktur aliran banyu, sensor level cairan ing evaporator, sistem sirkulasi minyak kompresor, sistem pasokan cairan cerdas, katup tekanan konstan, sistem defrosting efisien lan kabeh.

Adhedhasar pengalaman Vogt, kita miwiti nguji lan ngapikake mesin es tabung dhewe ing taun 2010.

Kita dadi produsen mesin es tabung paling apik ing China ing taun 2011.

Teknologi dhuwur, kualitas dhuwur lan rega sing apik nggawe perusahaan Herbin tuwuh kanthi cepet ing pasar mesin es tabung.

Teknologi mesin es blok:

Sadurunge 2009, kita fokus ing mesin es pemblokiran blumbang brine tradisional.

Kita miwiti nggawe mesin es blok pendingin langsung wiwit taun 2010.

Mesin es pemblokiran teknologi anyar iki hemat daya, stabil.

Sauntara kuwi, kita nyedhiyakake mesin pengepakan es sing apik, kamar es, kamar kadhemen, pendingin banyu, sistem banyu murni, penyegel tas, mesin nggawe salju, penyejuk vakum lan liya-liyane, lan kita apik banget.

Filosofi bisnis:

(1) Nilai inti HERBIN: Nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe keuntungan kanggo masyarakat!

(2) HERBIN netepi filosofi bisnis "Quality first, Reputation first, Service first", bakal terus berinovasi lan berkembang, usaha kanggo nambah daya saing internasional peralatan nggawe es, lan dadi merek es-making kelas donya. .

Kabeh mesin es dirancang khusus kanggo kuwat banget, supaya bisa urip kanthi apik sajrone pangiriman saka pabrik menyang fasilitas pelanggan.Ora ana pipa sing pecah, ora ana retak ing wilayah welding, ora ana bagian sing ngeculake sawise pengiriman laut internasional lan transportasi dalan.

Kabeh mesin es bakal ngliwati tes 72 jam sadurunge dikirim menyang pelanggan.

Herbin nawakake garansi 24 wulan kanggo kabeh mesin es.

Kita uga duwe tim layanan sawise-sale profesional kanggo ngewangi pangguna kanggo nginstal mesin es.Layanan konsultasi online gratis kanggo wektu sing suwe.

Wong ing Sistem Es Herbin:

(1) Herbin pangadeg perusahaan, lan dheweke nggunakake jenenge kanggo menehi jeneng perusahaan.Herbin saiki dadi manajer umum perusahaan lan nyebarake karya utama perusahaan babagan manufaktur.

(2) Mike Li minangka Direktur Penjualan, sing tanggung jawab babagan penjualan perusahaan kanggo pasar Cina lan luar negeri.Mike duwe pengalaman dodolan ing industri mesin es luwih saka 10 taun, sadurunge dheweke entuk gelar lulusan HAVC Major ing Zhanjiang Ocean University.

Universitas Samudra Zhangjiang misuwur kanthi HAVC Major ing Kidul China.

 

Sertifikasi mesin Es Herbin.

Kabeh mesin es Herbin duwe sertifikasi CE, SGS, UL ......

Mesin es Herbin duweni luwih saka 70 paten, kayata paten kanggo bahan anyar evaporator flake es, mesin es flake banjir, mesin es tabung lan liya-liyane.

Struktur perusahaan:

(1) Departemen HERBIN kalebu: Departemen Pengembangan, Departemen Purchasing, Departemen Manufaktur, Departemen Kualitas, Departemen Bisnis, lan Departemen Layanan Purna Jual.

(2) Departemen Pembangunan: Tanggung jawab kanggo perbaikan kualitas mesin es, dandan teknologi es, dandan hemat daya lan liya-liyane;

Departemen Purchasing: Pengadaan aksesoris lan aksesoris sing gegandhengan kanggo mesin es, kayata kompresor, pembuluh tekanan, katup ekspansi, kondensor, lan liya-liyane.

Departemen Manufaktur: Tanggung jawab kanggo produksi mesin es lan peralatan sing gegandhengan.

Departemen Kualitas: Priksa kualitas mesin es.Lan ngawasi konsumsi listrik saben mesin.

Departemen Bisnis: Adol peralatan mesin es sing berkualitas kanggo pelanggan

Departemen layanan sawise dodolan: Tanggung jawab kanggo instalasi, pangopènan mesin es sing dituku, lan layanan on-line kanggo kabeh masalah babagan mesin nggawe es.

 

Pengenalan kapasitas produksi perusahaan

Pambuka peralatan lan teknologi

Perusahaan Herbin duwe 3 mesin bubut cilik horisontal, 2 mesin bubut vertikal, siji mesin las otomatis lengkap, 15 mesin las manual, 3 mesin pemotong & mlengkung piring, siji fasilitas cuci asam, siji kolam plating Nikel&chrome, siji trowongan perawatan panas, siji mesin pangisi poliuretan (PU) .........

Buruh lan buruh sing berpengalaman njamin evaporator es serpihan kanthi bunder sing paling apik.

Perawatan panas profesional njamin evaporator es serpihan ora ana cacat sawise nggunakake suwe.Cuci asam sing sampurna lan plating nikel&chrome ngidini evaporator bisa kerja kanthi stabil luwih saka 20 taun.

Kita duwe luwih saka 50 wong sing makarya kanthi profesional kanthi peralatan sing kasebut ing ndhuwur, lan kita bisa nggawe luwih saka 5-20 set evaporator es flake saben dina.

 

Kita duwe 2 insinyur kanggo mesin es flake komersial kapasitas cilik, 2 insinyur mesin es flake kapasitas gedhe, 3 insinyur mesin es tabung lan mesin es liyane kanthi teknologi dhuwur.

Rata-rata, saben minggu, kita bakal ngirim 200 set mesin es flake komersial kapasitas cilik.5-10 set mesin es flake luwih gedhe tinimbang 5T / dina.3-5 set mesin es tabung luwih gedhe tinimbang 3T / dina.

 

mitra

Herbin wis mbangun hubungan sing kuat karo pemasok komponen, kayata Bitzer, Frascold, Refcomp, Danfoss, Copeland, Emerson, O&F, Eden, lan liya-liyane.

Mesin es Herbin akeh digunakake ing saindenging jagad.

Contone, 95% mesin es flake Made-in-Turkey dilengkapi karo evaporator es serpihan Herbin dening perusahaan Sogutma lokal.

65% Mesin es serpihan Made-in-China dilengkapi karo evaporator es serpihan Herbin.

30% mesin es tabung berteknologi tinggi ing Asia Timur yaiku saka Sistem Es Herbin, kayata Filipina, Indonesia, Malaysia, Vietnam, Kamboja, Laos.....

Es tabung dikonsumsi minangka panganan ing saben dinane ing negara kasebut.

80% prau nelayan Cina dilengkapi mesin es serpihan banyu segara Herbin.

Herbin minangka pemasok mesin es flake komersial paling gedhe kanggo Carrefour, Wal-Mart, Tesco, Jiajiayue, lan supermarket Chain liyane.Ice flakes digunakake kanggo dodolan panganan laut, iwak, ketemu lan liya-liyane.

Mesin es flake gedhe lan mesin es tabung Herbin digunakake kanthi akeh dening Sanquan Foods, Shineway Group, lan pabrik pangolahan panganan liyane.

Perusahaan Herbin duwe perwakilan lan kantor ing Timur Tengah, Afrika Kidul, EU Wétan, EU Lor lan liya-liyane.

Informasi produk

1. Tampilan produk

Produk dipérang dadi produk paling anyar, produk khusus lan produk umum.

(1) Produk paling anyar: Produk paling anyar yaiku mesin es serpihan sing hemat daya.Kanthi nggunakake bahan anyar kanggo nggawe evaporator es serpihan, mesin es serpihan kita mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es (Adhedhasar lingkungan 30C lan banyu inlet 20C).Mesin es serpihan Cina liyane nggunakake listrik paling sethithik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

Kita uga duwe mesin es flake jinis kebanjiran sing didol, lan nggunakake listrik 65KWH kanggo nggawe saben 1 ton es rata-rata.

about (3)

(2) Produk khusus: Kita duwe rega khusus kanggo mesin es tabung 5T / dina ing 2020. Lan kita mesthi duwe model iki ing saham.Kita bisa tansah ngedol mesin es tabung 5T / dina kanthi rega paling apik ing donya, lan ana ing saham.Kita mung butuh 18 dina kanggo nggawe mesin es tabung 5T / dina anyar saka 0.

(3) Produk Umum: Mesin es flake komersial umum yaiku kapasitas cilik, lan kita nyimpen mesin es flake cilik ing saham.Dheweke stabil lan duwe wektu layanan sing dawa banget, didol kaya asu panas saben dina.

 

2. Gambaran umum produk

Panggunaan komersial mesin es flake kapasitas cilik digunakake ing supermarket, restoran, kanggo njaga panganan seger.

Mesin es flake gedhe / mesin es tabung biasane digunakake ing pabrik pangolahan panganan.Lan es ditambahake menyang panganan langsung sajrone proses ketemu.

Mesin es flake gedhe lan mesin es tabung uga kanggo bisnis adol es.Tanduran es ngedol es serpihan kanggo wong sing nelayan, utawa ngedol tabung es sing dibungkus menyang kopi / bar / hotel / toko minuman dingin / toko lan liya-liyane.

Mesin es kita akeh digunakake kanggo supermarket gedhe, pangolahan daging, pangolahan panganan akuatik, penyembelihan unggas, industri kulit, industri kimia pewarna, Pengurangan suhu ing Tambang, Bio-farmasi, laboratorium, fasilitas medis, Perikanan laut, proyek konstruksi beton lan liya-liyane .

Kanthi teknologi paling anyar, mesin es flake kita 30% luwih irit daya tinimbang mesin es flake Cina liyane.Yen pangguna milih mesin es flake 20T / dina, dheweke bakal mbuwang 600.000 USD kanggo tagihan listrik sajrone 20 taun.Yen dheweke milih mesin es serpihan Cina liyane, dheweke bakal mbuwang USD 600.000 luwih kanggo tagihan listrik lan ora entuk apa-apa.Kualitas es sing padha, lan jumlah es sing padha.

Mesin es tabung kita dikembangake adhedhasar sistem es tabung Vogt.Padha duwe kontrol tingkat Cairan sampurna ing evaporator, sumber Cairan pinter, circulation lenga Gamelan, sistem defrosting efisien, lan ora refrigerant Cairan bali menyang kompresor.........

Kabeh proyek sing rinci wis rampung lan sampeyan bakal duwe mesin es tabung paling apik saka Herbin Ice Systems.

Kita duwe mesin es kanthi standar Cina, standar EU, standar AS.....

Kanggo mesin es kanthi standar EU lan AS, warna kabel kudu ngetutake aturan CE, panrima cairan dilengkapi katup keamanan lan tutup duwe 2 ujung, kabeh prau tekanan duwe sertifikasi PED .........

Kanggo njamin wektu layanan dawa mesin, kita tansah suggest pelanggan kanggo tuku spare parts bebarengan karo mesin.Pompa / motor / sensor / kontaktor / relay kasedhiya kanthi rega sing apik banget, padha karo rega sing dibayarake menyang supplier.

We Pack mesin es menyang kothak kayu standar, kang digawe saka panel fumigated.Padha ditrima kanggo kabeh negara ing saindhenging donya.

Mesin bakal kenceng banget ing kothak kayu, utawa ing wadhah.Kita bakal kasebut kanthi teliti, nindakake kabeh proyek perlu kanggo nyegah karusakan disebabake goyang, jolt ing dalan saka pabrik kanggo fasilitas pelanggan.

Pigura baja dikuwatake lan pipa diencerake kaping pindho.Perusahaan Cina liyane ora nate nimbang babagan iki.

Pelanggan kudu njupuk gambar kanggo nuduhake alat pengukur tekanan sepisanan sawise nampa mesin es.Yen mesin duwe pipa pecah, retak, masalah bocor gas, kita bakal mbayar kerugian.