• Ice room

    Kamar es

    Deskripsi Produk: Kanggo pangguna mesin es komersial cilik lan pelanggan sing bisa nggunakake es kanthi frekuensi normal ing wayah awan, dheweke ora prelu nggawa sistem kulkas kanggo kamar panyimpenan es. Kanggo ruangan panyimpenan es gedhe, unit pendinginan dibutuhake supaya suhu tetep dikurangi nganti es bisa disimpen ing njero ruangan tanpa suwe leleh. Kamar es digunakake kanggo nglindhungi es serpihan, es blok, tabung es koper lan liya-liyane. Fitur: 1. Kekandelan jampel papan panyimpenan kadhemen ...
  • Ice packing machine

    Mesin kemasan es

    Deskripsi Produk: Mesin kemasan es Herbin kasusun saka telung bagean: panganan, bobot, pengepakan. Daya pasokan dinamo tunggal, sekrup sing nyedhiyakake es. Kita pengabdian kanggo nyedhiyakake mesin pengepakan es sing gampang, andal, lan ekonomis. Fitur: Struktur sederhana, bobot entheng, transportasi sing trep. Kabeh antarmuka dijamin nganggo stainless steel 304, sing cocog banget karo standar higienis panganan. Konfigurasi sistem kabeh nggunakake merek terkenal.
  • Ice crusher

    Ice crusher

    Deskripsi Produk: Herbin nyedhiyakake peralatan kanggo ngremuk es kanggo ngrusak blok es, tabung es, lan liya-liyane. Es bisa diremuk nganti cilik-cilik utawa malah bubuk. Es sing diremes bisa ditemokake karo standar kebersihan panganan yen dibutuhake. Fitur: Cangkang digawe saka piring wesi lan waja tahan karat, supaya katon apik lan apik banget. Desain modern nggawe gampang lan aman kanggo dioperasikake. Efisiensi tinggi lan umur kerja sing dawa. Digawe kanthi stainless steel 304. Proses es-crushi ...
  • Ice bag

    Tas es

    Bahan kantong es ketemu standar kebersihan panganan, sing njamin es kualitas panganan. Kasedhiya tas es kanthi ukuran sing beda-beda, sing bisa disesuaikan miturut conto pelanggan. Informasi komersial kanthi logo sing beda bisa dicithak ing tas. Tas transparan tanpa nyetak paling murah.