• Ice packing machine

    Mesin packing es

    Video kanggo nuduhake mesin pengepakan es ing pabrik es pelanggan.Deskripsi Produk: Mesin pengepakan es Herbin kasusun saka telung bagean: dipakani, timbangan, pengepakan.Daya suplai dinamo tunggal, sekrup ngirimake es.We are pengabdian kanggo nyedhiyani sampeyan karo prasaja, dipercaya, irit mesin packing es.Fitur: Struktur prasaja, bobot entheng, transportasi sing trep.Kabeh antarmuka ditutupi dening stainless steel 304, rampung selaras karo standar kebersihan pangan.Konfigurasi sistem...
  • Ice room

    kamar es

    Description Product: Kanggo pangguna mesin es komersial cilik lan pelanggan sing bisa nggunakake es ing frekuensi normal ing wayah awan, padha ora perlu nggawa sistem kulkasan kanggo kamar panyimpenan es sing.Kanggo kamar panyimpenan es sing gedhe, unit kulkas dibutuhake supaya suhu ing njero minus minus supaya es bisa disimpen ing jero tanpa leleh nganti suwe.Kamar es digunakake kanggo pengawetan es serpihan, es blok, tabung es kanthong lan liya-liyane.Fitur: 1. Ketebalan isolasi papan panyimpenan kadhemen ...
  • Ice crusher

    penghancur es

    Katrangan Produk: Herbin nyedhiyakake peralatan pemecah es kanggo ngremukake blok es, tabung es, lan liya-liyane.Es bisa diremuk dadi potongan cilik utawa malah bubuk.Es remuk bisa ketemu karo standar sanitasi panganan yen pelanggan mbutuhake.Fitur: Nihan digawe saka piring wesi lan stainless steel, supaya njamin katon apik lan ayu.Desain modular ndadekake gampang lan aman kanggo operate.Efisiensi dhuwur lan umur layanan sing dawa.Digawe saka stainless steel 304. Proses penghancuran es ...
  • Ice bag

    Kantong es

    Bahan tas es ketemu standar sanitasi panganan, sing njamin kualitas es panganan.Kantong es kanthi ukuran beda kasedhiya, sing bisa disesuaikan miturut sampel pelanggan.Informasi komersial kanthi logo sing beda bisa dicithak ing tas.Tas transparan tanpa printing sing paling murah.