• 0.5T flake ice machine

    Mesin es serpih 0,5T

    Mesin es serpih 500kg / dina + 300 kg wadhah wadhah es. Mesin kasebut nduweni desain plug-and-play. Wis siyap digawe es sawise sesambungan karo banyu lan tenaga kanthi gampang. Es metu sajrone 5 menit sawise pangguna pencet tombol wiwitan. Kabeh proyek nggawe es rampung kanthi otomatis ing kontrol PLC. Sistem kasebut bakal nglindhungi awake dhewe saka kekurangan banyu / es sampah / sumber daya listrik sing ora stabil / suhu sekitar sing dhuwur utawa adhem sing ekstrem / lan macem-macem kegagalan. W Nguap dirancang ...
  • 3T tube ice machine

    Mesin es tabung 3T

    Kekuatan mlaku: 9,375 KW.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Kualitas es: Transparan lan kristal.

    Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liya-liyane.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas produktif saben es: 3000 kg tabung es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 5T tube ice machine

    Mesin es tabung 5T

    Kekuatan mlaku: 15,625 KW.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Kualitas es: Transparan lan kristal.

    Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liya-liyane.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas produktif saben es: 5000 kg tabung es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 10T Tube ice machine

    Mesin es 10 Tube

    Kekuatan mlaku: 31,25 KW.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Kualitas es: Transparan lan kristal.

    Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liya-liyane.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas produktif saben es: 10.000 kg tabung es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 0.3T flake ice machine

    0,3T mesin es serpihan

    Jeneng merek: Detil Sistem Es Herbin kanggo mesin es kubus 0,3T / dina. Jeneng produk: Mesin es kotak pasokan Tenaga listrik fase tunggal Cathetan: Kapasitas es mesin adhedhasar suhu sekitar 30C lan suhu banyu mlebu 20C. W ...
  • 20T tube ice machine

    Mesin es tabung 20T

    Kekuwatan mlaku: 62.5 KW.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Kualitas es: Transparan lan kristal.

    Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liya-liyane.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas produktif saben es: 20.000 kg tabung es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 5T flake ice machine

    Mesin es serpihan 5T

    Mesin es serpih 5 T / dina kanggo nggawe 5 ton serpihan es saben dina, sajrone saben 24 jam. Kita nyuplai mesin es serpihan 5 T / dina. Kualitas tinggi kanthi garansi 2 taun. Kita nyedhiyakake diri kanggo mesin es serep wiwit taun 2009, lan mesin kita nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep layanan sampeyan karo teknologi es serpihan sing stabil lan hemat daya. Mesin es serpih 5 T / dina kanggo nggawe 5 ton serpihan es saben dina, sajrone saben 24 jam. 1. Es digawe serpihan 5T / dina ...
  • 30T flake ice machine

    Mesin es serpihan 30T

    Kekuatan mlaku: 93,75 KW.

    Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas panyimpenan es sampah: 15.000 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produktif es saben dina: 30.000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 20T flake ice machine

    Mesin es serpihan 20T

    Kekuwatan mlaku: 62.5 KW.

    Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas panyimpenan es sampah: 10.000 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produktif es saben es: 20.000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 10T flake ice machine

    Mesin es serpih 10T

    Kekuatan mlaku: 15,625 KW.

    Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas panyimpenan es sampah: 2500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produktif es saben dina: 5000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 5T flake ice machine

    Mesin es serpihan 5T

    Kekuatan mlaku: 15,625 KW.

    Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas panyimpenan es sampah: 2500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produktif es saben dina: 5000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 3T flake ice machine

    Mesin es serpih 3T

    Kekuatan mlaku: 9,375 KW.

    Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

    Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

    Kapasitas panyimpenan es sampah: 1500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produktif es saben dina: 3000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

    Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.