• 3T tube ice machine

    Mesin es tabung 3T

    Daya mlaku: 9.375 KW.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Kualitas es: Transparan lan kristal.

    Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liyane.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas produksi saben dina es: 3000 kg tabung es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 5T tube ice machine

    Mesin es tabung 5T

    Daya mlaku: 15.625 KW.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Kualitas es: Transparan lan kristal.

    Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liyane.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas produksi saben dina es: 5000 kg tabung es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 10T Tube ice machine

    Mesin es tabung 10T

    Daya mlaku: 31,25 KW.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Kualitas es: Transparan lan kristal.

    Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liyane.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas produksi saben dina es: 10.000 kg tabung es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 2T flake ice machine

    Mesin es flake 2T

    Daya mlaku: 6,25 KW.

    Ketebalan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas panyimpenan ice bin: 500kgs serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produksi saben dina es: 2000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 3T flake ice machine

    Mesin es flake 3T

    Daya mlaku: 9.375 KW.

    Ketebalan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas panyimpenan ice bin: 1500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produksi saben dina es: 3000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 5T flake ice machine

    Mesin es flake 5T

    Daya mlaku: 15.625 KW.

    Ketebalan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas panyimpenan ice bin: 2500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produksi saben dina es: 5000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 10T flake ice machine

    Mesin es flake 10T

    Daya mlaku: 15.625 KW.

    Ketebalan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas panyimpenan ice bin: 2500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produksi saben dina es: 5000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 20T flake ice machine

    Mesin es flake 20T

    Daya mlaku: 62,5 KW.

    Ketebalan es: 1.8-2.2mm.

    Suhu es: Minus 5 ℃.

    Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

    Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

    Kapasitas panyimpenan es: 10.000 kg serpihan es utawa disesuaikan.

    Kapasitas produksi saben dina es: 20.000 kg serpihan es saben 24 jam.

    Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

    Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.

  • 300kg/day flake ice machine + 150kg ice storage bin.

    300kg / dina mesin es flake + 150kg tong panyimpenan es.

    Mesin kasebut duwe desain plug-and-play.Wis siap kanggo nggawe es sawise sambungan prasaja karo banyu lan daya.Es metu ing 5 menit sawise pangguna mencet tombol wiwitan.

    Kabeh proyek nggawe es rampung kanthi otomatis ing kontrol PLC.

    Sistem kasebut bakal nglindhungi dhewe saka kekurangan banyu / tong es sing kebak / pasokan listrik sing ora stabil / suhu sekitar sing dhuwur banget utawa adhem / lan jinis kegagalan liyane.

    Suhu penguapan sing dirancang yaiku minus 20C, sing njamin serpihan es kualitas apik banget.Serpihan es garing lan kandel sing beku metu saka mesin kasebut.

    Mesin es flake 300kg / dina bisa nyimpen 150lgs serpihan es, sing luwih akeh tinimbang es sing digawe ing wayah wengi.Dadi pangguna bisa ninggalake mesin kasebut lan bisa digunakake ing wayah wengi.Es bin bakal kapenuhan akeh es nalika pangguna mbukak lawang es bin esuk.

    80% komponen ing mesin es minangka merek terkenal internasional kanggo njamin kinerja kerja sing apik lan wektu layanan sing dawa.

  • 1000kg/day flake ice machine + 400kg ice storage bin.

    1000kg / dina mesin es flake + 400kg tong panyimpenan es.

    Mesin kasebut duwe desain plug-and-play.Wis siap kanggo nggawe es sawise sambungan prasaja karo banyu lan daya.Es metu ing 5 menit sawise pangguna mencet tombol wiwitan.Kabeh proyek nggawe es rampung kanthi otomatis ing kontrol PLC.Sistem kasebut bakal nglindhungi dhewe saka kekurangan banyu / tong es sing kebak / pasokan listrik sing ora stabil / suhu sekitar sing dhuwur banget utawa adhem / lan jinis kegagalan liyane.Suhu penguapan sing dirancang yaiku minus 20C, sing njamin banget ...
  • Flake ice evaporator

    Flake es evaporator

    Video kanggo nuduhake evaporator es flake sing wis digawe sadurunge.Herbin Ice Systems minangka salah sawijining produsen evaporator es flake paling gedhe ing China.Kita nggawe lan adol evaporator es flake menyang perusahaan mesin es Cina liyane lan menyang pasar jaban rangkah.60% mesin es flake Cina dilengkapi evaporator es flake.Evaporator es serpihan kita uga akeh digunakake ing saindenging jagad, kayata USA / Mexico / Brazil / Yunani / Afrika Kidul / lan liya-liyane.Evaporator es serpihan siap ...
  • 500kg/day flake ice machine + 300kg ice storage bin.

    500kg / dina mesin es flake + 300kg tong panyimpenan es.

    Mesin kasebut duwe desain plug-and-play.Wis siap kanggo nggawe es sawise sambungan prasaja karo banyu lan daya.Es metu ing 5 menit sawise pangguna mencet tombol wiwitan.Kabeh proyek nggawe es rampung kanthi otomatis ing kontrol PLC.Sistem kasebut bakal nglindhungi dhewe saka kekurangan banyu / tong es sing kebak / pasokan listrik sing ora stabil / suhu sekitar sing dhuwur banget utawa adhem / lan jinis kegagalan liyane.Suhu penguapan sing dirancang yaiku minus 20C, sing njamin banget ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3