Produsen es komersial minangka produsen es kanthi kapasitas produktif saben dina es cilik, lan biasane digunakake komersial.

Kita duwe 2 jinis produsen es komersial. Yaiku mesin es serpihan lan mesin es kubus.

 

Kanggo mesin es serpihan komersial, kasedhiya 0,3T / dina, 0,5T / dina, lan 1T / dina.

Kanggo mesin es kubus komersial, kita duwe 2 model 0,3T / dina lan 0,6T / dina.

Jeneng

Model

Kapasitas produktif es

Rincian lengkap

Mesin es serpih 0,3 T / dina

HBF-0.3T

0,3 ton saben 24 jam

Mesin es serpih 0,5 T / dina

HBF-0,5T

0,5 ton saben 24 jam

Mesin es serpih 1 T / dina

HBF-1T

1 ton saben 24 jam

Mesin es kubus 0,3T / dina

HBC-0.3T

0,3 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 0,6T / dina

HBC-0.6T

0,6 ton saben 24 jam