Produsen es komersial yaiku produsen es kanthi kapasitas produktif saben dinane, lan biasane digunakake kanggo komersial.

Kita duwe 2 jinis produsen es komersial.Iki minangka mesin es flake lan mesin es kubus.

 

Kanggo mesin es flake komersial, kita duwe 0,3T / dina, 0,5T / dina, lan 1T / dina kasedhiya.

Kanggo mesin es kubus komersial, kita duwe 2 model sing kasedhiya 0.3T / dina lan 0.6T / dina.

jeneng

Model

Kapasitas produksi es

Rincian lengkap

0.3T / dina mesin es flake

HBF-0.3T

0,3 ton saben 24 jam

0,5T / dina mesin es flake

HBF-0.5T

0,5 ton saben 24 jam

Mesin es flake 1T / dina

HBF-1T

1 ton saben 24 jam

Mesin es kubus 0,3T / dina

HBC-0.3T

0,3 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 0,6T / dina

HBC-0.6T

0,6 ton saben 24 jam