Kabar mesin es flake

  • The important things for successful and profitable flake ice selling business

    Sing penting kanggo bisnis adol es flake sing sukses lan nguntungake

    Yen sampeyan pengin nandur modal kanggo bisnis es flake, gunakake saran ing ngisor iki lan sampeyan bakal sukses banget karo bisnis es.1. Apa riset pasar lan desain tanduran es adhedhasar iku.Pira ton serpihan es sing kudu diprodhuksi saben dina rata-rata?Apa iku toko es ...
    Waca liyane
  • Standard 3T/day flake ice plant

    Pabrik es serpihan standar 3T / dina

    Tanduran es flake standar 3T / dina https://www.youtube.com/watch?v=_rmd5jLR5pE Video iki nuduhake mesin es flake 3T kanthi ruangan es 1.5T digawe dening Herbin Ice System.Mesin es serpihan bisa nggawe 3 ton serpihan es saben dina, ing saben 24 jam.Lan aku ...
    Waca liyane
  • A trip to a flake ice machine supplier, flake ice machine factory visit video

    Perjalanan menyang pemasok mesin es flake, video kunjungan pabrik mesin es flake

    Mesin sing nggawe 30 ton es saben dina?!一台每天制造30吨冰的机器?! Dina iki kita arep menyang shenzhen, kanggo trip inspeksi menyang pabrik sing ngasilaké mesin nggawe serpihan es, bao an distrik iku salah siji saka distrik mentas dikembangaké saka shenzhen, iku apik banget panggonan kanggo mbukak pabrik, ...
    Waca liyane