aolige (4)

Mesin es serpihan banyu laut digunakake ing kapal mancing. Bisa nggawe banyu laut dadi serpihan uyah sing langsung.

Mesin es serpihan banyu laut dirancang khusus kanggo nggawe es ing prau mancing. 100% anti korosif kanggo banyu laut utawa angin segara.

Desainer kudu cukup cerdas supaya bisa kompak supaya bisa cocog karo papan winates ing prau mancing.

Jangkauan kapasitas kanggo mesin es serpater banyu laut wiwit 1T / dina nganti 20T / dina.

Jeneng

Model

Kapasitas produktif es

Mesin es serpihan banyu laut 1T / dina

HBSF-1T

1 ton saben 24 jam

Mesin es serpihan banyu laut 3T / dina

HBSF-3T

3 ton saben 24 jam

Mesin es serpihan banyu laut 5 T / dina

HBSF-3T

5 ton saben 24 jam

Mesin es serpihan banyu laut 10T / dina

HBSF-10T

10 ton saben 24 jam

Mesin es serpihan banyu laut 20T / dina

HBSF-20T

20 ton saben 24 jam

Mangkene kauntungan utama mesin es serpihan.

  1. Dirancang khusus kanggo makarya ing kahanan segara.

Kompresor dilengkapi tangki minyak khusus, lan sirkulasi minyak kompresor bisa lancar nalika goyang ing prau.

Kondensor pendingin banyu laut digawe saka tabung Alpaka, ujung tembaga, lan anti-korosif bisa digunakake kanggo banyu laut. Air laut sing adhem lan gratis bakal digunakake minangka bahan sing cocog kanggo ngilangi panas saka kondensor.

Ujung tembaga dikunci nganggo sekrup 316 stainless steel.

Kabeh wilayah sing kena banyu / es digawe saka waja tahan karat 316. Kabeh sistem 100% anti korosif kanggo banyu laut / angin segara.

Generator es dilengkapi es glathi lan es scraper.
Pisau es ngiris lapisan es dadi serpihan, banjur scraper es mbusak serpih es kasebut saka generator es.

Blade es lan es scraper bisa digunakake bebarengan lan serpihan es bakal dicopot 100% lan kabeh ana ing ruangan es.

aolige (1)
aolige (2)

Permukaan és Evaporator dirancang nganggo garis Meridian lan Paralel.
Garis kasebut nambah efisiensi nggawe es, lan migunani banget kanggo panen es. Dheweke ngidini es scraper bisa ngilangi kabeh serpihan es. Kabeh serpihan es dipanen kanthi apik.
Desain sing cerdas banget kanggo permukaan pembuat es serapan banyu laut. Wis dipatenake dening tim kita wiwit taun 2009.
Kinerja kerja mesin es serpihan laut luwih apik tinimbang mesin Cina liyane.

4. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihan saya minangka merek terkenal internasional. Kayadene kompresor Bitzer tipe Laut, kondensor XMR nggunakake kelautan, penguap panggunaan kelautan, lan liya-liyane. Tim manufaktur profesional lan berpengalaman nggunakake komponen sing apik. 

Iki njamin sampeyan mesin es serpihan sing apik kanthi kinerja sing paling apik.

Jaminan kanggo sistem pendinginan yaiku 20 taun. Yen kinerja sistem pendinginan dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar kapitunan pangguna.

Ora ana bocor gas kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun. Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean sing obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

aolige (3)

5. Wektu pangiriman cepet.

Pabrik saya minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing akeh tenaga kerja.

Kita ora mbutuhake luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es serpak luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita ora mbutuhake luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es serpihan antara 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu pabrik kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njaluk mesin es serpih sawise mbayar.

aolige (5)
aolige (6)