aolige (4)

Mesin es flake banyu laut digunakake ing prau nelayan.Bisa nggawe banyu segara dadi serpihan es asin langsung.

Mesin es flake banyu laut dirancang khusus kanggo nggawe es ing prau nelayan.Padha 100% anti-korosif kanggo banyu segara utawa angin segara.

Desainer kudu cukup pinter supaya bisa kompak supaya bisa cocog karo papan sing winates ing prau nelayan.

Kisaran kapasitas kanggo mesin es flake banyu laut yaiku saka 1T / dina nganti 20T / dina.

jeneng

Model

Kapasitas produksi es

Mesin es flake banyu laut 1T / dina

HBSF-1T

1 ton saben 24 jam

Mesin es flake banyu laut 3T / dina

HBSF-3T

3 ton saben 24 jam

Mesin es flake banyu laut 5T / dina

HBSF-3T

5 ton saben 24 jam

Mesin es flake banyu laut 10T / dina

HBSF-10T

10 ton saben 24 jam

Mesin es flake banyu laut 20T / dina

HBSF-20T

20 ton saben 24 jam

Mangkene kaluwihan utama mesin es flake.

  1. Dirancang khusus kanggo makarya ing kahanan segara.

Kompresor dilengkapi tank lenga khusus, lan sirkulasi lenga kompresor mesin lancar ing kondisi goyang-waving ing prau.

Kondensor pendingin banyu segara digawe saka tabung Alpaka, ujung tembaga, lan anti-korosif kanggo banyu laut.Banyu segara sing adhem lan gratis bakal digunakake minangka bahan sing cocog kanggo ngilangi panas saka kondensor.

Ujung tembaga dikunci nganggo sekrup stainless steel 316.

Kabeh wilayah sing ana hubungane karo banyu / es digawe saka stainless steel 316. Sistem kabeh 100% anti-korosif kanggo banyu laut / angin segara.

Generator es dilengkapi blade es lan scraper es.
Lading es ngethok lapisan es dadi serpihan, banjur scraper es mbusak serpihan es saka generator es.

Ice blade lan es scraper bisa bebarengan lan Ice flakes bakal dibusak 100% lan kabeh tumiba ing kamar es.

aolige (1)
aolige (2)

Lumahing nggawe es evaporator dirancang nganggo garis Meridian lan Paralel.
Garis kasebut nambah efisiensi nggawe es, lan migunani banget kanggo panen es.Padha ngidini scraper es mbusak kabeh serpihan es.Kabeh serpihan es dipanen kanthi apik.
Desain sing cerdas banget kanggo permukaan es evaporator flake banyu segara.Iki dipatenake dening tim kita wiwit taun 2009.
Kinerja kerja mesin es flake banyu laut kita mesthi luwih apik tinimbang mesin Cina liyane.

4. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihanku yaiku merek terkenal internasional. Kayata kompresor Bitzer tipe Marine, Kondensor XMR Marine, evaporator nggunakake Marine, lan liya-liyane.Tim manufaktur profesional lan berpengalaman kita nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es flake kualitas apik kanthi kinerja kerja sing paling apik.

Garansi kanggo sistem kulkas yaiku 20 taun.Yen kinerja sistem refrigerasi dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar kerugian pangguna.

Ora ana gas bocor kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun.Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

aolige (3)

5. Wektu pangiriman cepet.

Pabrikku minangka salah sawijining sing paling gedhe ing China sing kebak karyawan sing berpengalaman.

Kita mbutuhake ora luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es flake luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita butuh ora luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es flake antarane 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu manufaktur kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo entuk mesin es flake sawise mbayar.

aolige (5)
aolige (6)