Herbin Ice Systems minangka salah sawijining produsen evaporator es flake paling gedhe ing China.

Kita nggawe lan adol evaporator es flake menyang perusahaan mesin es Cina liyane lan menyang pasar jaban rangkah.

60% mesin es flake Cina dilengkapi evaporator es flake.

Evaporator es serpihan kita uga akeh digunakake ing saindenging jagad, kayata USA / Mexico / Brazil / Yunani / Afrika Kidul / lan liya-liyane.

The flake ice  (3)

Evaporators flake es siap kanggo nggawe es sawise nyambungake prasaja karo unit kulkas, lan gampang banget digunakake.

Evaporator es serpihan lan dhukungan teknis ngidini mesin es serpihan digawe ing negara endi wae kanthi kemampuan pendinginan.

Kisaran kapasitas evaporator es flake yaiku saka 1T / dina nganti 30T / dina.

Model

Kapasitas saben dina es

Kapasitas refrigeran

Suhu penguapan

HBFE-1T

1T / dina

6KW

-22 ℃

HBFE-2T

2T / dina

12KW

-22 ℃

HBFE-3T

3T / dina

18KW

-22 ℃

HBFE-5T

5T / dina

30KW

-22 ℃

HBFE-10T

10T / dina

60KW

-22 ℃

HBFE-15T

15T / dina

90KW

-22 ℃

HBFE-20T

20T / dina

120KW

-22 ℃

HBFE-25T

25T / dina

150KW

-22 ℃

HBFE-30T

30T / dina

180KW

-22 ℃

Kita duwe evaporator es serpihan banyu tawar lan banyu segara sing didol.

Evaporator es flake banyu tawar bisa digawe saka baja karbon Chrome lan stainless steel.

Evaporator es serpihan banyu laut digawe saka 100% stainless steel 316. Kabeh wilayah sing ana hubungane karo banyu lan es digawe saka SUS 316.

Hubungi tim sales kita, lan kita bakal ndhukung sampeyan nggawe mesin es flake dhewe sacara lokal.

Iki video kanggo nuduhake sawetara evaporator es flake sing wis digawe sadurunge.

The flake ice  (1)
The flake ice  (2)