Sistem Es Herbin minangka salah sawijining produsen penguap es serpihan paling gedhe ing China.

Kita nggawe lan adol penguap es serpihan menyang perusahaan mesin es Cina liyane lan menyang pasar jaban rangkah.

60% mesin es serpihan Tiongkok dilengkapi penguap es serpihan kita.

Penguap es serpihan kita uga digunakake ing saindenging jagad, kayata AS / Meksiko / Brasil / Yunani / Afrika Selatan / lan liya-liyane.

The flake ice  (3)

Penguap es serpihan siyap kanggo digawe es sawise nyambungake sederhana karo unit lemari es, lan gampang banget digunakake.

Penguap es serpihan lan dhukungan teknis ngidini mesin es serpih digawe ing sembarang negara kanthi kemampuan kulkas.

Kapasitas penguap es serpihan wiwit 1T / dina nganti 30T / dina.

Model

Kapasitas saben dina es

Kapasitas Refrigerant

Suhu sing nguap

HBFE-1T

1T / dina

6KW

-22 ℃

HBFE-2T

2T / dina

12KW

-22 ℃

HBFE-3T

3T / dina

18KW

-22 ℃

HBFE-5T

5T / dina

30KW

-22 ℃

HBFE-10T

10T / dina

60KW

-22 ℃

HBFE-15T

15T / dina

90KW

-22 ℃

HBFE-20T

20T / dina

120KW

-22 ℃

HBFE-25T

25T / dina

150KW

-22 ℃

HBFE-30T

30T / dina

180KW

-22 ℃

Kita wis adol penguap es banyu tawar lan banyu laut.

Penguap es serpihan banyu tawar bisa digawe saka baja karbon Chromed lan baja tahan karat.

Penguap serpihan banyu laut digawe saka 100% stainless steel 316. Kabeh wilayah sing kena banyu lan es digawe saka SUS 316.

Hubungi tim sales, lan kita bakal ndhukung nggawe mesin es serpihan kanthi lokal.

Mangkene video kanggo nuduhake sawetara penguap es serpihan sing digawe sadurunge.

The flake ice  (1)
The flake ice  (2)