Kabar mesin es tabung

  • The key for successful and profitable ice business: Power-saving technology

    Kunci kanggo bisnis es sing sukses lan nguntungake: Teknologi hemat daya

    Apa sampeyan pengin nggedhekake bathi tanduran es sampeyan?Apa sampeyan pengin dadi Raja Es ing wilayah pasar sampeyan?Mesthi, sampeyan pengin nglakoni.Banjur ayo mriksa sing paling penting kanggo siji tanduran es.Yaiku teknologi hemat daya.Kaping pisanan, ayo mbandhingake pilihan ...
    Waca liyane
  • How to make ice , how to do ice business, how an ice factory works

    Carane nggawe es, carane nindakake bisnis es, carane nggawe pabrik es

    Carane nggawe es, carane nindakake bisnis es, cara kerja pabrik es. Video iki nuduhake mesin es tabung 2x5T/dina.Mesin es tabung nganggo desain anyarku.Evaporator ditutupi karo piring stainless steel, sing luwih apik tinimbang busa.Mesin evaporator...
    Waca liyane
  • The best tube ice machines in China

    Mesin es tabung paling apik ing China

    Ora ana sangsi manawa teknologi mesin es tabung asale saka Vogt USA, lan nggawe mesin es tabung paling apik.Kanggo dangu, Vogt ndominasi pasar kanggo teknologi paling dhuwur.Kunci teknologi kasebut yaiku babagan kontrol pasokan cairan ing sistem kasebut.Sawise disas ...
    Waca liyane