• Cube ice molds

    Cetakan es kubus

    Cetakan es sing dipatenake ngontrol proses pembekuan banyu. Cetakan es kita ngisolasi lan ngilangi kabeh gelembung udara lan kotoran ing banyu sadurunge dibekukan ing njero bal es utawa kubus.