Warta industri

  • Used Ice O Matic cube ice machines 200 sets in stock

    Digunakake Ice O Matic mesin es kubus 200 set ing Simpenan

    Mesin es kubus Ice O Matic bekas 200 set ing saham Mesin es kubus Ice O Matic bekas Kisaran kapasitas 800 lbs / dina nganti 1000 lbs / dina Jumlah: 200 set Banyu mung digawe adhem MOQ: 10 set Rega: USD 13500 kanggo 10 set, lan rega murah kanggo jumlah sing luwih gedhe.Iki minangka mesin es kubus murah kanthi ...
    Waca liyane
  • The key for successful and profitable ice business: Power-saving technology

    Kunci kanggo bisnis es sing sukses lan nguntungake: Teknologi hemat daya

    Apa sampeyan pengin nggedhekake bathi tanduran es sampeyan?Apa sampeyan pengin dadi Raja Es ing wilayah pasar sampeyan?Mesthi, sampeyan pengin nglakoni.Banjur ayo mriksa sing paling penting kanggo siji tanduran es.Yaiku teknologi hemat daya.Kaping pisanan, ayo mbandhingake pilihan ...
    Waca liyane
  • The important things for successful and profitable flake ice selling business

    Sing penting kanggo bisnis adol es flake sing sukses lan nguntungake

    Yen sampeyan pengin nandur modal kanggo bisnis es flake, gunakake saran ing ngisor iki lan sampeyan bakal sukses banget karo bisnis es.1. Apa riset pasar lan desain tanduran es adhedhasar iku.Pira ton serpihan es sing kudu diprodhuksi saben dina rata-rata?Apa iku toko es ...
    Waca liyane
  • Standard 3T/day flake ice plant

    Pabrik es serpihan standar 3T / dina

    Tanduran es flake standar 3T / dina https://www.youtube.com/watch?v=_rmd5jLR5pE Video iki nuduhake mesin es flake 3T kanthi ruangan es 1.5T digawe dening Herbin Ice System.Mesin es serpihan bisa nggawe 3 ton serpihan es saben dina, ing saben 24 jam.Lan aku ...
    Waca liyane
  • Video of 1T/day cube ice machine

    Video mesin es kubus 1T / dina

    Video iki nuduhake mesin es kubus 1T / dina.Mesin kasebut bisa nggawe 1 ton es persagi saben dina, ing saben 24 jam.Lan kapasitas produktif saben dina es adhedhasar suhu sekitar 30C, suhu banyu inlet 20C.Mesin kasebut dilengkapi 4 evaporator, siji kompresor GEA Bock, ai ...
    Waca liyane
  • How to make ice , how to do ice business, how an ice factory works

    Carane nggawe es, carane nindakake bisnis es, carane nggawe pabrik es

    Carane nggawe es, carane nindakake bisnis es, cara kerja pabrik es. Video iki nuduhake mesin es tabung 2x5T/dina.Mesin es tabung nganggo desain anyarku.Evaporator ditutupi karo piring stainless steel, sing luwih apik tinimbang busa.Mesin evaporator...
    Waca liyane
  • The best tube ice machines in China

    Mesin es tabung paling apik ing China

    Ora ana sangsi manawa teknologi mesin es tabung asale saka Vogt USA, lan nggawe mesin es tabung paling apik.Kanggo dangu, Vogt ndominasi pasar kanggo teknologi paling dhuwur.Kunci teknologi kasebut yaiku babagan kontrol pasokan cairan ing sistem kasebut.Sawise disas ...
    Waca liyane
  • Pangopènan rutin mesin es

    Apa kudu mbayar manungsa waé kanggo ing pangopènan saben dina saka mesin es, lan limang aspèk ing ngisor iki kudu kasebut kanthi teliti, rampung sak nggunakake: 1. Yen ana akeh impurities ing banyu utawa kualitas banyu hard, iku bakal ninggalake ukuran ing evaporator tray nggawe es kanggo dangu, lan t...
    Waca liyane
  • Prinsip Kerja Mesin Es II

    Ⅱ.Klasifikasi struktur Miturut mode sumber banyu sing beda, bisa dipérang dadi telung jinis: jinis semprotan, jinis kecemplung lan jinis banyu mlaku.Struktur mesin semprotan ditampilake ing Gambar 3. Pompa banyu nyemprotake banyu menyang evaporator ndhuwur, lan tray es evaporator i ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja mesin es 1

    Apa prinsip kerja mesin es?Dikira saben wong ora ngerti masalah iki.Artikel iki bakal nerangake prinsip kerja lan alur kerja mesin es kanthi rinci kanthi diagram skematis.Pembuat es minangka jinis peralatan mekanik kulkas sing nyedhot banyu ...
    Waca liyane
  • A trip to a flake ice machine supplier, flake ice machine factory visit video

    Perjalanan menyang pemasok mesin es flake, video kunjungan pabrik mesin es flake

    Mesin sing nggawe 30 ton es saben dina?!一台每天制造30吨冰的机器?! Dina iki kita arep menyang shenzhen, kanggo trip inspeksi menyang pabrik sing ngasilaké mesin nggawe serpihan es, bao an distrik iku salah siji saka distrik mentas dikembangaké saka shenzhen, iku apik banget panggonan kanggo mbukak pabrik, ...
    Waca liyane