• Mesin es tabung paling apik ing China

    Ora ana sangsi manawa teknologi mesin es tabung diwiwiti saka Vogt USA, lan dadi mesin es tabung paling apik. Suwe-suwe, Vogt dominasi pasar kanthi teknologi paling dhuwur. Kunci teknologi kasebut yaiku babagan kontrol pasokan cair ing sistem. Sawise disas ...
    Waca liyane
  • Pangopènan rutin mesin es

    Apa sing kudu digatekake kanggo pangopènan mesin es saben dinane, lan limang aspek ing ngisor iki kudu ditindakake kanthi tliti sajrone digunakake: 1. Yen ana akeh impurities ing banyu utawa kualitas banyu angel, mula bakal ana ukuran ing tray gawe es nguap suwene, lan ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja mesin es II

    Ⅱ. Klasifikasi struktur Miturut macem-macem mode pasokan banyu, bisa dipérang dadi telung jinis: jinis semprotan, jinis celup lan jinis banyu mili. Struktur mesin semprotan ditampilake ing Gambar 3. Pompa banyu nyemprotake banyu menyang penguap ndhuwur, lan nampan es ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja mesin es 1

    Apa prinsip kerja mesin es? Ditaksir manawa kabeh wong ora kenal masalah iki. Artikel iki bakal nerangake prinsip kerja lan alur kerja mesin es kanthi rinci karo diagram skema. Pembuat es minangka jinis peralatan mekanik pendinginan sing adhem banyu ...
    Waca liyane