• Ice crusher

    penghancur es

    Katrangan Produk: Herbin nyedhiyakake peralatan pemecah es kanggo ngremukake blok es, tabung es, lan liya-liyane.Es bisa diremuk dadi potongan cilik utawa malah bubuk.Es remuk bisa ketemu karo standar sanitasi panganan yen pelanggan mbutuhake.Fitur: Nihan digawe saka piring wesi lan stainless steel, supaya njamin katon apik lan ayu.Desain modular ndadekake gampang lan aman kanggo operate.Efisiensi dhuwur lan umur layanan sing dawa.Digawe saka stainless steel 304. Proses penghancuran es ...