• Ice crusher

    Ice crusher

    Deskripsi Produk: Herbin nyedhiyakake peralatan kanggo ngremuk es kanggo ngrusak blok es, tabung es, lan liya-liyane. Es bisa diremuk nganti cilik-cilik utawa malah bubuk. Es sing diremes bisa ditemokake karo standar kebersihan panganan yen dibutuhake. Fitur: Cangkang digawe saka piring wesi lan waja tahan karat, supaya katon apik lan apik banget. Desain modern nggawe gampang lan aman kanggo dioperasikake. Efisiensi tinggi lan umur kerja sing dawa. Digawe kanthi stainless steel 304. Proses es-crushi ...