8
Napa mesin es serpihan luwih ngirit daya tinimbang mesin es serpihan Cina liyane?

Kita nggunakake paduan perak kanggo nggawe penguap es serpihan. Bahan paten anyar iki nduweni konduktivitas termal sing paling apik. Pertukaran panas ing antarane banyu lan lemari es bisa ditindakake kanthi luwih efisien, mula, nggawe es dadi efisien banget, lan kurang dibutuhake daya pendinginan.
Suhu penguapan sistem diidini luwih dhuwur, kayata -18C. Banyu bisa beku kanthi suhu sing nguap, dene perusahaan China liyane kudu ngrancang sistem kanthi suhu penguapan -22C.
Ngirit daya = Ngirit tagihan listrik.
Mesin es serpihan 20 T / dina bisa mbantu ngirit nganti USD 600000 sajrone 20 taun. Kita ngetung listrik kanthi rega USD 14 saben 100KWH.

Kanggo ngirit daya, sampeyan nggunakake materi anyar kanggo nggawe penguap. Apa materi anyar kasebut duwe wektu layanan suwene?

Mesthi wae.
Paduan perak digawe saka akeh bahan, lan 2 kali luwih kuat tinimbang baja karbon tradisional.
Sawise perawatan panas, penguap kanthi bahan anyar ora bakal ngalami malformasi nganti suwe. Kita nyewa tim profesional kanggo nyoba tes lengkap ing Universitas Samudera Zhangjiang. Lan kita wis nyoba materi iki nganggo luwih saka 1000 mesin ing pasar suwene 5 taun.

Sepira regane mesin es sampeyan

A: Kita bakal ngutip adhedhasar syarat pelanggan.
Dadi, pelanggan kudu menehi informasi ing ngisor iki supaya bisa dikutip kanthi cocog.
1. Apa jinis es sing bakal digawe? Es serpihan, es tabung, es blok, utawa liya-liyane?
2. Pira pirang-pirang ton es saben dina, sajrone saben 24 jam?
3. Apa sing bakal dadi es utama? Kanggo iwak beku, utawa liya-liyane?
4. Coba critakake babagan bisnis es, mula kita bakal menehi solusi paling apik adhedhasar pengalaman sampeyan.