8
Napa mesin es flake sampeyan luwih ngirit daya tinimbang mesin es flake Cina liyane?

Kita nggunakake paduan perak kanggo nggawe evaporator es flake.Materi paten anyar iki nduweni konduktivitas termal sing paling apik.Pertukaran panas antarane banyu lan refrigeran bisa ditindakake kanthi luwih efisien, mula, nggawe es dadi efisien banget, lan daya pendinginan sing kurang dibutuhake.
Suhu penguapan sistem diijini luwih dhuwur, kayata -18C.Banyu bisa beku banget kanthi suhu penguapan kasebut, dene perusahaan China liyane kudu ngrancang sistem kanthi suhu penguapan -22C.
Ngirit daya = Ngirit tagihan listrik.
Siji mesin es flake 20T / dina bisa mbantu sampeyan ngirit nganti USD 600000 sajrone 20 taun.Kita ngitung listrik kanthi rega USD 14 saben 100KWH.

Kanggo ngirit daya, sampeyan nggunakake bahan anyar kanggo nggawe evaporator.Apa materi anyar kasebut duwe wektu layanan sing dawa?

Mesthi wae.
Paduan perak digawe saka akeh bahan, lan 2 kaping luwih kuwat tinimbang baja karbon tradisional.
Sawise perawatan panas, evaporator kanthi bahan anyar ora bakal ngalami malformasi sajrone urip.Kita nyewa tim profesional kanggo nindakake tes lengkap ing Universitas Samudra Zhangjiang.Lan kita wis nguji materi iki kanthi luwih saka 1000 mesin ing pasar sajrone 5 taun.

Pinten kanggo mesin es Panjenengan

A: Kita bakal ngutip adhedhasar syarat pelanggan.
Dadi pelanggan kudu menehi informasi ing ngisor iki, mula kita bisa ngutip.
1. Apa jenis es sing arep digawe?Es serpihan, es tabung, es blok, utawa liya?
2. Pira ton es saben dina, saben 24 jam?
3. Apa sing bakal dadi kegunaan utama es?Kanggo iwak beku, utawa liya?
4. Marang kula rencana babagan bisnis es, supaya kita bakal menehi sampeyan solusi sing paling apik adhedhasar pengalaman.