Ès tabung minangka jinis es silinder berongga kanthi diameter njaba ø22,ø29,ø35mm lan dawane 25~42mm.Dhiameter bolongan biasane ø0 ~ 5mm lan bisa diatur miturut wektu nggawe es.

Fitur: Es tabung kandel lan transparan kanthi wektu panyimpenan sing dawa.Ora mungkin leleh ing wektu sing cendhak.Es tabung apik banget, lan bisa dadi 100% transparan, kristal.Iku katon apik banget ing wedang, ngombe.

Aplikasi: Saben dina mangan, ngombe cooling, ngombe, tetep sayuran lan panganan segara seger, etc.

jeneng

Model

Kapasitas produksi es

Rincian lengkap

Mesin es tabung 3T / dina

HBT-3T

3 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 5T / dina

HBT-5T

5 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 10 / dina

HBT-10T

10 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 20T / dina

HBT-20T

20 ton saben 24 jam

Punika kaluwihan utama saka mesin es Tube sandi.

  1. Salinan sing paling apik lan luwih apik tinimbang sing paling apik.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice nyerahake teknologi es tabung tradisional Cina wiwit 2009. Kita nyalin teknologi Vogt wiwit 2009

Sistem es Herbin tuku sawetara model mesin Vogt sing digunakake model P34AL, saka siji tanduran es Cina ing 2009. We disassembled, lan nyalin kabeh komponen lan desain sistem.Kita nggunakake pemasok komponen sing padha karo Vogt, kayata sensor level Cairan Parker, katup tekanan konstan Parker lan liya-liyane.Kita nyalin sumber Cairan cerdas Vogt, kita nambah panrima Cairan ing ndhuwur evaporator kanggo nyegah slugging Cairan ing kompresor, kita nambahake ex-changers panas kanggo nambah efisiensi sistem.Kita uga nggawe akeh dandan adhedhasar salinan kasebut kanggo nggawe mesin es tabung dadi sampurna.

sepray-st-30h-non-invasive-ventilator-products (3)
  1. Para ahli ujar manawa mesin es tabung saya luwih apik tinimbang Vogt saiki, amarga sistem sirkulasi lenga luwih lancar, lan desain luwih gampang digunakake.
asdf

2. Ngirit daya.

Thanks kanggo teknologi dhuwur lan desain sistem cerdas.Mesin es tabung kita nggunakake listrik sing luwih sithik kanggo nggawe es sing padha.

Contone, ayo ngetung nganggo mesin es Tube 20T / dina.

Mesin es Tube sing digawe adhem banyu Cina liyane nggunakake listrik 100KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es My Tube mung nganggo listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(100-75) x 20 x 365 x 10 = 1825000 KWH.Yen pelanggan milih mesin es 20T Tube, dheweke bakal ngirit listrik 1825000KWH sajrone 10 taun.Pira regane 1825000KWH listrik ing negara sampeyan?

3. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es Tube saya padha utawa padha karo Vogt.

Sawetara komponen diimpor langsung saka AS.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman kita nggunakake komponen sing apik.

Sing njamin sampeyan mesin es Tube kualitas apik kanthi kinerja kerja sing paling apik.

Garansi kanggo sistem kulkas yaiku 20 taun.Yen kinerja sistem refrigerasi diganti lan dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana gas bocor kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun.Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

5. Wektu pangiriman cepet.

Pabrikku minangka salah sawijining sing paling gedhe ing China sing kebak karyawan sing berpengalaman.

Kita butuh ora luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es Tube luwih cilik tinimbang 20T / dina.

We kudu ora luwih saka 30 dina kanggo nggawe Tube mesin es antarane 20T / dina kanggo 40T / dina.

Wektu manufaktur kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njaluk mesin es Tube sawise mbayar.

Ing ngisor iki dhaptar parameter mesin es Tube standar kanggo referensi sampeyan.

Mesin es tabung bisa disesuaikan, lan parameter bisa uga beda-beda.