Es tabung minangka jinis es silinder berongga kanthi diameter eksternal ø22 、 ø29 、 ø35mm lan dawane 25 ~ 42mm. Dhiameter bolongan biasane ø0 ~ 5mm lan bisa diatur miturut wektu gawe es.

Fitur: Es tabung kandel lan transparan kanthi wektu panyimpenan sing dawa. Ora bisa leleh ing wektu sing suwe. Es tabung iku apik banget, lan bisa dadi 100% transparan, kristal. Katon apik banget ing omben-omben, ngombe.

Aplikasi: Panganan saben dina, minuman sing adhem, ngombe, njaga sayuran lan panganan segara seger, lsp

Jeneng

Model

Kapasitas produktif es

Rincian lengkap

Mesin es tabung 3T / dina

HBT-3T

3 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 5T / dina

HBT-5T

5 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 10 / dina

HBT-10T

10 ton saben 24 jam

Mesin es tabung 20T / dina

HBT-20T

20 ton saben 24 jam

Mangkene kauntungan utama mesin es Tube.

  1. Salin sing paling apik lan luwih apik tinimbang sing paling apik.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice nyerah teknologi es tabung tradisional Tiongkok wiwit taun 2009. Kita nyalin teknologi Vogt wiwit taun 2009

Sistem es Herbin tuku sawetara mesin Vogt bekas model P34AL, saka salah sawijining pabrik es Cina ing taun 2009. Kita mbongkar, lan nyalin kabeh komponen lan desain sistem. Kita nggunakake komponen komponen sing padha karo Vogt, kayata sensor level cair Parker, katup tekanan konstan Parker lan liya-liyane. Kita nyalin pasokan cairan cerdas Vogt, kita nambahake penerima cair ing ndhuwur penguap kanggo nyegah slugging cairan ing kompresor, nambahake ex-changer panas kanggo nambah efisiensi sistem. Kita uga nggawe akeh asil dandan adhedhasar salinan kasebut supaya mesin es tabung kita paling sampurna.

sepray-st-30h-non-invasive-ventilator-products (3)
  1. Para ahli ujar manawa mesin es tabung saya luwih apik tinimbang Vogt saiki, amarga sistem sirkulasi minyak luwih lancar, lan desain luwih ramah pangguna.
asdf

2. Ngirit daya.

Thanks kanggo teknologi tinggi lan desain sistem cerdas. Mesin es tabung kita nggunakake listrik sing sithik kanggo dikonsumsi kanggo nggawe jumlah es sing padha.

Contone, ayo ngetung nganggo mesin es Tabung 20T / dina.

Mesin es Tube Tube liyane sing adhem banyu nganggo listrik 100KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es Tubeku mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(100-75) x 20 x 365 x 10 = 1825000 KWH. Yen pelanggan milih mesin es 20 Tabungku, dheweke bakal ngirit listrik 1825000KWH sajrone 10 taun. Pira listrik ing 1825000KWH ing negara sampeyan?

3. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es Tubeku padha utawa padha karo Vogt.

Sawetara komponen diimpor langsung saka Amerika Serikat.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es Tube kanthi kualitas apik kanthi kinerja paling apik.

Jaminan kanggo sistem pendinginan yaiku 20 taun. Yen kinerja sistem pendinginan bisa diganti lan dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana bocor gas kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun. Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean sing obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

5. Wektu pangiriman cepet.

Pabrik saya minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing akeh tenaga kerja.

Kita ora mbutuhake luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es Tube luwih cilik saka 20T / dina.

Kita ora mbutuhake luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es Tube antara 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu pabrik kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njupuk mesin es Tube sawise mbayar.

Mangkene dhaptar parameter mesin es Tube standar kanggo referensi sampeyan.

Mesin es tabung bisa disesuaikan, lan parameter kasebut bisa uga beda.