• Ice bag

    Kantong es

    Bahan tas es ketemu standar sanitasi panganan, sing njamin kualitas es panganan.Kantong es kanthi ukuran beda kasedhiya, sing bisa disesuaikan miturut sampel pelanggan.Informasi komersial kanthi logo sing beda bisa dicithak ing tas.Tas transparan tanpa printing sing paling murah.