• Ice bag

    Tas es

    Bahan kantong es ketemu standar kebersihan panganan, sing njamin es kualitas panganan. Kasedhiya tas es kanthi ukuran sing beda-beda, sing bisa disesuaikan miturut conto pelanggan. Informasi komersial kanthi logo sing beda bisa dicithak ing tas. Tas transparan tanpa nyetak paling murah.