Deskripsi mesin es slurry Herbin:

Es slurry, jinis es ing wangun slurry, minangka campuran saka jutaan kristal es cilik lan larutan banyu (biasane minangka banyu brine, banyu laut utawa etilena glikol). banyu seger lan uyah.Kristal mikroskopik mbentuk suspensi ing banyu segara ing konsentrasi sing dibutuhake.

 

Amarga negara semi cairan khusus, es slurry uga diarani es cairan, es sing mili lan es cair.

Herbin nawakake pelanggan rong cara sing beda kanggo ngasilake es slurry: nggunakake banyu brine kanthi salinitas 3,2% lan cara liya yaiku nggunakake banyu segara kanthi langsung.

 

♦Slurry-es rampung nutupi iwak, chilling iwak enggal lan karakteristik chilling luwih saka nganti 15 kanggo 20 kaping luwih apik saka es pamblokiran conventional.

♦ Ngilangi tangkapan kanthi cepet lan njaga iwak ing suhu -1 ℃ nganti -2 ℃ anggere bisa.

♦ Minangka kristal es ninggalake iwak ing amben alus, iki jenis slurry-es ora ngrusak iwak.

♦ Bisa dipompa kanthi konsentrasi saka 20% nganti 50% lan gampang disebarake lan ditangani sing nambah produktivitas lan keluwesan.

♦ Mesin iki uga bisa digunakake minangka cooler banyu segara sing efisien dhuwur.

Aplikasi saka mesin es slurry Herbin:

Pengawetan produk laut lan banyu

Reservasi barang sing bisa rusak kaya iwak lan unggas

Kanggo supermarket

Sistem AC panyimpenan es

Pendinginan industri

 Fitur mesin es slurry herbin:

Struktur kompak, ngirit papan, cicilan prasaja.

Gunakake stainless steel 316 ing kabeh area kontak sing cocog karo kabeh standar pangolahan panganan.

Multi-fungsi: bisa dirancang kanggo loro shipboard lan aplikasi adhedhasar tanah.

Dioperasikake kanthi konsentrasi brine sing kurang (3.2% salinitas min).

Es slurry bisa mbungkus produk beku kanthi lengkap, saéngga njamin kinerja pendinginan sing cepet lan efisien kanthi input daya sing sithik.

Slurry ice machine (7)
Slurry ice machine (1)
Slurry ice machine (2)
Slurry ice machine (3)
Slurry ice machine (4)
Slurry ice machine (5)
Slurry ice machine (6)