Deskripsi mesin es bubur Herbin:

Es slurry, jinis es kanthi bentuk bubur, minangka campuran jutaan kristal es cilik lan larutan banyu (biasane minangka banyu brine, banyu laut utawa etilena glikol). Iki minangka medium sing unik lan digawe saka campuran banyu laut. banyu seger lan uyah. Kristal mikroskopik mbentuk suspensi ing banyu laut ing konsentrasi sing dibutuhake.

 

Amarga kahanan semi cairan khusus, es bubur uga diarani es cairan, es sing ngalir lan cair.

Herbin nawakake pelanggan rong cara kanggo ngasilake es bubur: nggunakake banyu brine kanthi salin 3,2% lan cara nomer loro yaiku nggunakake banyu laut kanthi langsung.

 

Sl Es krim bubur nutupi iwak, adhem iwak kanthi cepet lan karakteristik hawa anyep sing luwih gedhe nganti 15 nganti 20 kali luwih apik tinimbang es blok konvensional.

♦ Nyepetake tangkep kanthi cepet lan jaga supaya iwak tetep -1 ℃ nganti -2 ℃ anggere bisa.

♦ Nalika es kristal ninggalake iwak ing kasur sing empuk, es bubur-es iki ora bakal ngrusak iwak.

♦ Bisa dipompa kanthi konsentrasi saka 20% nganti 50% lan gampang disebar lan ditangani sing nambah produktivitas lan keluwesan.

♦ Mesin jenis iki uga bisa digunakake minangka adhem banyu laut sing efisien.

Aplikasi mesin es bubur Herbin:

Pengawetan produk kelautan lan akuatik

Reservasi barang sing rusak kaya iwak lan unggas

Kanggo supermarket

Sistem pendingin udara panyimpenan es

Pendinginan industri

 Fitur mesin es bubur Herbin:

Struktur kompak, hemat ruang, angsuran sederhana.

Gunakake stainless steel 316 ing kabeh area kontak sing cocog karo kabeh standar pangolahan panganan.

Multi-fungsi: bisa dirancang kanggo kapal utawa aplikasi adhedhasar tanah.

Dioperasikake kanthi konsentrasi brine murah (3,2% uyah asin).

Es slurry bisa mbungkus produk beku kanthi lengkap supaya kinerja pendinginan kanthi cepet lan efisien kanthi input daya kurang.

Slurry ice machine (7)
Slurry ice machine (1)
Slurry ice machine (2)
Slurry ice machine (3)
Slurry ice machine (4)
Slurry ice machine (5)
Slurry ice machine (6)