Kepercayaan profesional

Produk Paling Anyar

Iki minangka produk on-line paling anyar kanthi fungsi lengkap lan jaminan kualitas

sugeng rawuh

Babagan Kita

Madeg ing taun 2006

Shenzhen Herbin Ice Systems Co., Ltd ditemokake ing taun 2006. Wis fokus kanggo ningkatake teknologi mesin es sanajan wiwit, kalebu mesin es serpihan, mesin es tabung, mesin es blok lan sapanunggalane.
Kita nindakake tugas kanthi OEM / ODM kanggo penguap es serpihan, mesin es serpih, mesin es tabung, mesin es blok. Produk kami disambut dening mitra bisnis ing saindenging jagad.

sektor

Industri Pelayanan

Kami nggawe penguap es serpihan ing China, lan kita adol penguap es serpihan menyang umume perusahaan mesin es Cina liyane, sing ngubungake penguapan Herbin karo unit pendingin dhewe kanggo nggawe mesin es serpong turnkey kanthi lokal ing macem-macem negara ing saindenging jagad.

Luwih saka 60% mesin es serpihan Tiongkok dilengkapi penguap es serpihan Herbin.

Penguap es serpihan Herbin wis digunakake ing jagad iki.

  • 2T flake ice machine

    Mesin es serpih 2T

    Tanduran es flake 2T / dina standarku dilengkapi wadhah es 500kg. Tong sampah es kasebut bisa nyimpen 500kgs serpih es. Pelanggan uga bisa milih wadhah es utawa kamar es sing luwih gedhe. Kanthi ruangan es amba, kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngatasi kabeh bobot mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es mlebu ing ruangan es lan disimpen ing njero ruangan kanthi otomatis. Mangkene gambar tata letak kanggo nuduhake mesin es serpihan 2T / dina nganggo ...

  • 3T flake ice machine

    Mesin es serpih 3T

    Tanduran es serpihan 3T / dina standarku dilengkapi wadhah es 1500kg. Tong sampah es kasebut bisa nyimpen 1500kgs serpih es. Pelanggan uga bisa milih wadhah es utawa kamar es sing luwih gedhe. Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh serpihan es sing digawe wayah wengi dening mesin es serpihan 3 T / awan. Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngemot kabeh bobote mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es tiba ing ruangan es lan dijaga ...

  • 5T flake ice machine

    Mesin es serpihan 5T

    Tanduran es serpihan standar 5 T / dina saya dilengkapi wadhah es 2500kg. Tali es kasebut bisa nyimpen serpihan es 2500 kg. Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh serpihan es sing digawe wayah wengi dening mesin es serpihan 5 T / awan. Pelanggan uga bisa milih kamar es sing luwih gedhe. Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngemot kabeh bobote mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es tiba ing ruangan es lan disimpen ing otomatis ...

  • 10T flake ice machine

    Mesin es serpih 10T

    Tanduran es serpihan standar 5 T / dina saya dilengkapi wadhah es 2500kg. Tali es kasebut bisa nyimpen serpihan es 2500 kg. Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh serpihan es sing digawe wayah wengi dening mesin es serpihan 5 T / awan. Pelanggan uga bisa milih kamar es sing luwih gedhe. Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngemot kabeh bobote mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es tiba ing ruangan es lan disimpen ing otomatis ...

  • 20T flake ice machine

    Mesin es serpihan 20T

    Tanduran es serpihan standar 20T / dina saya dilengkapi wadhah es es 10.000kg. Tali es kasebut bisa nyimpen serpih 10.000 kg. Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh serpihan es sing digawe wayah wengi dening mesin es serpihan 20 T / awan. Pelanggan uga bisa milih kamar es sing luwih gedhe. Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngemot kabeh bobote mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es tiba ing ruangan es lan disimpen ing njero kebak ...

  • 30T flake ice machine

    Mesin es serpihan 30T

    Tanduran es serpihan standar 30 T / dina dilengkapi wadhah es es 15.000 kg. Tali es kasebut bisa nyimpen serpihan es 15.000 kg. Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh serpihan es sing digawe wayah wengi dening mesin es serpih 30 T / awan. Pelanggan uga bisa milih kamar es sing luwih gedhe. Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngemot kabeh bobote mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es tiba ing ruangan es lan disimpen ing njero ...

  • 5T flake ice machine

    Mesin es serpihan 5T

    Mesin es serpih 5 T / dina kanggo nggawe 5 ton serpihan es saben dina, sajrone saben 24 jam. Kita nyuplai mesin es serpihan 5 T / dina. Kualitas tinggi kanthi garansi 2 taun. Kita nyedhiyakake diri kanggo mesin es serep wiwit taun 2009, lan mesin kita nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep layanan sampeyan karo teknologi es serpihan sing stabil lan hemat daya. Mesin es serpih 5 T / dina kanggo nggawe 5 ton serpihan es saben dina, sajrone saben 24 jam. 1. Es digawe serpihan 5T / dina ...

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, coba tinggalake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.