Mesin es serpihan panggunaan industri, kapasitas produksi es saben dina saka 2T / dina nganti 30T / dina lan liya-liyane.

Saben mesin es uga dilengkapi karo siji kamar panyimpenan es.Ruang panyimpenan es diisolasi panas lan serpihan es bisa disimpen ing njero tanpa leleh nganti suwe.

Mesin es flake industri kita sampurna kanggo bisnis adol es, pangolahan iwak, pangolahan daging, pendinginan beton lan liya-liyane.

jeneng

Model

Kapasitas produksi es

Rincian lengkap

2T / dina mesin es flake

HBF-2T

2 ton saben 24 jam

Mesin es flake 3T / dina

HBF-3T

3 ton saben 24 jam

Mesin es flake 5T / dina

HBF-5T

5 ton saben 24 jam

10T / dina mesin es flake

HBF-10T

10 ton saben 24 jam

20T / dina mesin es flake

HBF-20T

20 ton saben 24 jam

30T / dina mesin es flake

HBF-30T

30 ton saben 24 jam

Mangkene kaluwihan utama mesin es flake.

1. Kauntungan paling gedhe yaiku irit daya.

Mesin es flake paling hemat daya ing China.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice nggawe evaporator es flake dhewe lan nggunakake bahan khusus kanggo nambah efisiensi.

 Bahan paten, wesi magnesium Chromed, digunakake kanggo nggawe evaporator, saengga duwe konduktivitas termal sing paling apik.

Banyu luwih gampang beku amarga konduktivitas termal evaporator sing luwih apik.

Unit kulkas sing luwih cilik bisa digunakake kanggo nggawe mesin es flake kapasitas sing padha dibandhingake karo liyane.

Kurang listrik sing dikonsumsi kanggo nggawe jumlah es sing padha.

Contone, ayo ngetung nganggo mesin es flake 20T / dina.

Mesin es flake sing digawe adhem banyu Cina liyane nggunakake listrik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es flake saya mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(105-75) x 20 x 365 x 10 = 2.190.000 KWH.Yen pelanggan milih mesin es flake 20T, dheweke bakal ngirit listrik 2,190,000 KWH sajrone 10 taun.Pira regane 2.190.000 KWH listrik ing negara sampeyan?

 2. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihanku yaiku merek terkenal internasional. Kayata Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman kita nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es flake kualitas apik kanthi kinerja kerja sing paling apik.

Garansi kanggo sistem kulkas yaiku 20 taun.Yen kinerja sistem refrigerasi diganti lan dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana gas bocor kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun.Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

 3. Wektu pangiriman cepet.

Pabrikku minangka salah sawijining sing paling gedhe ing China sing kebak karyawan sing berpengalaman.

Kita mbutuhake ora luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es flake luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita butuh ora luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es flake antarane 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu manufaktur kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo entuk mesin es flake sawise mbayar.