Mesin es serpihan industri, es kapasitas produktif saben dina wiwit 2T / dina nganti 30T / dina lan liya-liyane.

Saben mesin es uga dilengkapi siji ruangan panyimpenan es. Kamar panyimpenan es iku terisolasi panas lan serpihan es bisa disimpen ing njero tanpa suwe leleh.

Mesin es serpihan industri kita cocog kanggo bisnis adol es, ngolah iwak, ngolah daging, adhem beton lan liya-liyane.

Jeneng

Model

Kapasitas produktif es

Rincian lengkap

Mesin es serpihan 2 T / dina

HBF-2T

2 ton saben 24 jam

Mesin es serpih 3 T / dina

HBF-3T

3 ton saben 24 jam

Mesin es serpihan 5 T / dina

HBF-5T

5 ton saben 24 jam

Mesin es serpih 10 T / dina

HBF-10T

10 ton saben 24 jam

Mesin es serpih 20 T / dina

HBF-20T

20 ton saben 24 jam

Mesin es serpih 30 T / dina

HBF-30T

30 ton saben 24 jam

Mangkene kauntungan utama mesin es serpihan.

1. Kauntungan paling gedhe yaiku ngirit daya.

Umume mesin es serpihan hemat daya ing China.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice ngasilake alat penguap es serpihan dhewe lan kita nggunakake bahan khusus kanggo nambah efisiensi.

 Bahan paten, paduan magnesium Chromed, digunakake kanggo nggawe penguap, mula duwe konduktivitas termal sing paling apik.

Banyu beku luwih gampang amarga konduktivitas termal luwih apik saka penguap.

Unit kulkas sing luwih cilik bisa digunakake kanggo nggawe mesin es serpihan kapasitas sing padha dibandhingake karo liyane.

Kurang listrik dikonsumsi kanggo nggawe jumlah es sing padha.

Contone, ayo ngetung nganggo mesin es serpihan 20T / dina.

Mesin es serpihan banyu Cina liyane nganggo listrik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es serpihan saya mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(105-75) x 20 x 365 x 10 = 2.190.000 KWH. Yen pelanggan milih mesin es serpihan 20T, dheweke bakal ngirit listrik 2.190.000 KWH sajrone 10 taun. Apa regane listrik 2.190.000 KWH ing negara sampeyan?

 2. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihan saya minangka merek terkenal internasional. Kaya Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es serpihan sing apik kanthi kinerja sing paling apik.

Jaminan kanggo sistem pendinginan yaiku 20 taun. Yen kinerja sistem pendinginan bisa diganti lan dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana bocor gas kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun. Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean sing obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

 3. Wektu pangiriman cepet.

Pabrik saya minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing akeh tenaga kerja.

Kita ora mbutuhake luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es serpak luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita ora mbutuhake luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es serpihan antara 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu pabrik kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njaluk mesin es serpih sawise mbayar.