Cetakan es sing dipatenake ngontrol proses pembekuan banyu.

Gambar ing sisih tengen ana salinan

Cetakan es kita ngisolasi lan mbusak kabeh gelembung udara lan kotoran ing banyu sadurunge beku ing bal utawa kubus es.

Kunci kanggo nggawe es sing cetha yaiku kanthi ati-ati ngontrol carane banyu beku.

Iki minangka rincian kanggo nerangake kenapa cetakan es kita bisa nggawe bal es sing sampurna, transparan, kristal lan bersinar, es batu, berlian es.........

Ing alam, kita bisa ndeleng bening es mbentuk ing ndhuwur blumbang, iki amarga saka proses pembekuan kontrol, kang padha ing cetakan es kita.

Kosok baline bisa ditemokake ing tray es kubus sing khas lan tradisional.

Ing baki es sing khas, banyu beku saka ndhuwur, ngisor, lan kabeh papat sisih bebarengan.Sing nyebabake pusat mendhung, yaiku gelembung udara lan najis.

Ing ngisor lan pinggir blumbang lagi diisolasi dening bumi, banjur banyu beku mung saka ndhuwur nganti ngisor.

Iki nyebabake es sing cetha ing sisih ndhuwur lan kabeh umpluk udhara lan impurities di-push menyang ngisor amarga sing pungkasan beku.

The key to making clear ice  (1)

Kaya conto es alami, kanthi kekuwatan proses pembekuan sing dikontrol utawa "arah", cetakan es kita nggawe es bal sing sampurna, es kubus, es berlian, es tengkorak.

100% transparan, kristal, lan ayu.

Es kasebut bisa didol kanthi rega sing luwih dhuwur, lan ngasilake bathi sing apik banget.

Solusi kasebut yaiku nyelehake atusan lan ewu cetakan es sing beda menyang ruangan sing adhem.

Enteni 48 jam, copot kabeh cetakan es, lan sijine cetakan es anyar sing diisi banyu kanggo bunder anyar.

Siji wong cukup kanggo nindakake kabeh pakaryan.

Adol atusan lan ewu bal es sing sampurna, es batu..................