Cetakan es sing dipatenake ngontrol proses pembekuan banyu.

Gambar ing sisih tengen yaiku fotokopi

Cetakan es kita ngisolasi lan ngilangi kabeh gelembung udara lan kotoran ing banyu sadurunge dibekukan ing njero bal es utawa kubus.

Kunci nggawe es bening yaiku kanthi tliti ngontrol carane banyu dadi beku.

Iki rincian kanggo nerangake sebabe cetakan es kita bisa nggawe werni es sing sampurna, transparan, kristal lan mencorong, es es, intan es .........

Ing alam, kita bisa ndeleng es sing bening ing ndhuwur kolam, iki amarga proses pembekuan sing dikontrol, sing padha karo cetakan es.

Kosok baline bisa ditemokake ing nampan es kubus sing khas lan tradisional.

Ing nampan es khas, banyu lagi beku saka ndhuwur, ngisor, lan kabeh papat sisih sekaligus. Iki nyebabake pusat sing mendhung, yaiku gelembung udara lan najis.

Sisih ngisor lan pojoke kolam diisolasi dening bumi, mula banyune mung beku saka ndhuwur-menyang-ngisor.

Iki nyebabake es sing bening ing sisih ndhuwur lan kabeh gelembung udara lan kotoran di-push menyang ngisor amarga pungkasane beku. 

The key to making clear ice  (1)

Mirip karo conto es sing digawe alami, kanthi kekuwatan proses pembekuan sing dikontrol utawa "arah", cetakan es kita nggawe es bal, es kubus, es intan, tengkorak sing sampurna.

100% transparan, kristal, lan apik.

Es kasebut bisa didol kanthi rega sing luwih larang, lan ngasilake bathi sing larang banget.

Solusine yaiku nyelehake atusan ewu cetakan es sing beda ing ruangan sing adhem.

Ngenteni 48 jam, copot kabeh cetakan es, lan pasang cetakan es anyar sing isi banyu kanggo bunder anyar.

Siji wong cukup kanggo nindakake kabeh pegawean.

Adol atusan ewu bola es sing sampurna, es es ..................