• Ice room

    kamar es

    Description Product: Kanggo pangguna mesin es komersial cilik lan pelanggan sing bisa nggunakake es ing frekuensi normal ing wayah awan, padha ora perlu nggawa sistem kulkasan kanggo kamar panyimpenan es sing.Kanggo kamar panyimpenan es sing gedhe, unit kulkas dibutuhake supaya suhu ing njero minus minus supaya es bisa disimpen ing jero tanpa leleh nganti suwe.Kamar es digunakake kanggo pengawetan es serpihan, es blok, tabung es kanthong lan liya-liyane.Fitur: 1. Ketebalan isolasi papan panyimpenan kadhemen ...