• Ice room

    Kamar es

    Deskripsi Produk: Kanggo pangguna mesin es komersial cilik lan pelanggan sing bisa nggunakake es kanthi frekuensi normal ing wayah awan, dheweke ora prelu nggawa sistem kulkas kanggo kamar panyimpenan es. Kanggo ruangan panyimpenan es gedhe, unit pendinginan dibutuhake supaya suhu tetep dikurangi nganti es bisa disimpen ing njero ruangan tanpa suwe leleh. Kamar es digunakake kanggo nglindhungi es serpihan, es blok, tabung es koper lan liya-liyane. Fitur: 1. Kekandelan jampel papan panyimpenan kadhemen ...