Kabar mesin es kubus

  • Used Ice O Matic cube ice machines 200 sets in stock

    Digunakake Ice O Matic mesin es kubus 200 set ing Simpenan

    Mesin es kubus Ice O Matic bekas 200 set ing saham Mesin es kubus Ice O Matic bekas Kisaran kapasitas 800 lbs / dina nganti 1000 lbs / dina Jumlah: 200 set Banyu mung digawe adhem MOQ: 10 set Rega: USD 13500 kanggo 10 set, lan rega murah kanggo jumlah sing luwih gedhe.Iki minangka mesin es kubus murah kanthi ...
    Waca liyane
  • Video of 1T/day cube ice machine

    Video mesin es kubus 1T / dina

    Video iki nuduhake mesin es kubus 1T / dina.Mesin kasebut bisa nggawe 1 ton es persagi saben dina, ing saben 24 jam.Lan kapasitas produktif saben dina es adhedhasar suhu sekitar 30C, suhu banyu inlet 20C.Mesin kasebut dilengkapi 4 evaporator, siji kompresor GEA Bock, ai ...
    Waca liyane