Prinsip nggawe es: Banyu bakal ditambah kanthi otomatis menyang kaleng es lan langsung pertukaran panas karo kulkas.

Sawise nggawe wektu es, banyu ing tank es dadi es nalika sistem pendinginan bakal ganti dadi mode es doffing kanthi otomatis.

Defrosting ditindakake kanthi gas panas lan blok es bakal dirilis mudhun ing 25 menit.

Penguapan aluminium nggunakake teknologi khusus sing njamin es tundhuk karo standar higienis panganan lan bisa dipangan langsung.

 

Fitur:

Bagéan aluminium sing kontak karo banyu yaiku resistensi karat.

Doffing es kanthi gas panas luwih ngirit energi lan nyuda konsumsi listrik. Kabeh proses es-doffing mung mbutuhake wektu 25 menit.

Nggawe es lan doffing kanthi otomatis, ngirit tenaga kerja lan wektu. Ngadopsi suhu lan kontrol wektu, penyediaan banyu otomatis lan sistem panen es otomatis.

◆ wektu pembekuan es cendhak lan cepet

◆ njupuk papan sithik, gampang diangkut.

◆ Operasi sing gampang lan transportasi sing gampang, regane murah.

◆ Es iku sanitary, resik lan bisa dipangan.

◆ Diuap langsung tanpa banyu uyah.

◆ Bahan cetakan es yaiku piring Aluminium, mainframe nggunakake baja tahan karat, yaiku anti karat lan anti korosif.

◆ Dilengkapi desain Jam, sing bakal gampang panen blok es.

Mesin es blok Herbin bisa milih piranti es obah otomatis. Rak es sing obah tetep horisontal kanthi sisih ngisor wadhah es. Bisa digunakake nalika nyambung menyang sumber listrik. Blok es bakal dilebokake ing njaba mesin kanthi otomatis, supaya transportasi luwih trep.

Block ice machines (1)

Desain terpadu lan modular nggawe transportasi, gerakan, instalasi luwih trep.

Saben mesin es blok pendingin langsung bisa dirancang lan dibangun minangka sarat tartamtu.

Mesin es blok sistem langsung bisa dilebokake: kapasitas maksimal 6 T / dina ing wadhah 20 'lan 18T / dina ing wadhah 40'.

Block ice machines (2)
Block ice machines (3)
Block ice machines (4)