Prinsip nggawe es: Banyu bakal ditambahake kanthi otomatis menyang kaleng es lan langsung ngganti panas karo refrigeran.

Sawise wektu nggawe es tartamtu, banyu ing tank es kabeh dadi es nalika sistem kulkasan bakal otomatis ngganti menyang mode es doffing.

Defrosting ditindakake kanthi gas panas lan blok es bakal dibebasake sajrone 25 menit.

Evaporator aluminium nggunakake teknologi khusus sing njamin es tundhuk karo standar higienis panganan lan bisa dipangan langsung.

 

Fitur:

Bagean aluminium ing kontak karo banyu tahan karat.

Doffing es dening gas panas panas luwih ngirit energi lan nyuda konsumsi listrik.Kabeh proses es-doffing mung butuh 25 menit.

Nggawe es lan doffing kanthi otomatis, ngirit tenaga kerja lan wektu. Nganggo kontrol suhu lan wektu, pasokan banyu otomatis lan sistem panen es otomatis.

◆ Wektu beku es sing cendhak lan cepet

◆Entuk papan sing sithik, trep kanggo transportasi.

◆ Gampang operasi lan transportasi trep, biaya murah.

◆Es resik, resik lan bisa dipangan.

◆Evaporated langsung tanpa banyu uyah.

◆Material cetakan es yaiku piring Aluminium, kerangka utama nganggo stainless steel, sing anti teyeng lan anti korosif.

◆ Dilengkapi desain Jam, sing bakal gampang panen blok es.

Mesin es pemblokiran Herbin bisa milih nglengkapi piranti es otomatis.Rak obah es tetep horisontal kanthi dhasar piring es.Bisa digunakake nalika nyambungake menyang sumber daya.Blok es bakal dilebokake ing njaba mesin kanthi otomatis, nggawe transportasi luwih trep.

Block ice machines (1)

Desain terpadu lan modular nggawe transportasi, gerakan, instalasi luwih trep.

Saben mesin es blok kulkas langsung bisa dirancang lan dibangun minangka syarat tartamtu.

Mesin es pemblokiran sistem langsung bisa wadhah: kapasitas maksimal 6 T / dina ing wadhah 20 'lan 18T / dina ing wadhah 40'.

Block ice machines (2)
Block ice machines (3)
Block ice machines (4)