• Ice packing machine

    Mesin packing es

    Video kanggo nuduhake mesin pengepakan es ing pabrik es pelanggan.Deskripsi Produk: Mesin pengepakan es Herbin kasusun saka telung bagean: dipakani, timbangan, pengepakan.Daya suplai dinamo tunggal, sekrup ngirimake es.We are pengabdian kanggo nyedhiyani sampeyan karo prasaja, dipercaya, irit mesin packing es.Fitur: Struktur prasaja, bobot entheng, transportasi sing trep.Kabeh antarmuka ditutupi dening stainless steel 304, rampung selaras karo standar kebersihan pangan.Konfigurasi sistem...