• Ice packing machine

    Mesin kemasan es

    Deskripsi Produk: Mesin kemasan es Herbin kasusun saka telung bagean: panganan, bobot, pengepakan. Daya pasokan dinamo tunggal, sekrup sing nyedhiyakake es. Kita pengabdian kanggo nyedhiyakake mesin pengepakan es sing gampang, andal, lan ekonomis. Fitur: Struktur sederhana, bobot entheng, transportasi sing trep. Kabeh antarmuka dijamin nganggo stainless steel 304, sing cocog banget karo standar higienis panganan. Konfigurasi sistem kabeh nggunakake merek terkenal.