Mesin es tabung 10T

Katrangan singkat:

Daya mlaku: 31,25 KW.

Suhu es: Minus 5 ℃.

Kualitas es: Transparan lan kristal.

Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liyane.

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

Kapasitas produksi saben dina es: 10.000 kg tabung es saben 24 jam.

Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Video nguji mesin es tabung 10T / dina ing pabrikku.

 

Ès tabung minangka jinis es silinder berongga kanthi diameter njaba ø22,ø29,ø35mm lan dawane 25~42mm.Dhiameter bolongan biasane ø0 ~ 5mm lan bisa diatur miturut wektu nggawe es.

Tube ice

Fitur: Es tabung kandel lan transparan kanthi wektu panyimpenan sing dawa.Ora mungkin leleh ing wektu sing cendhak.Es tabung apik banget, lan bisa dadi 100% transparan, kristal.Iku katon apik banget ing wedang, ngombe.

Aplikasi: Saben dina mangan, ngombe cooling, ngombe, tetep sayuran lan panganan segara seger, etc.

Gambar mesin es tabung 10T / dina sing digawe sadurunge.

10T tube ice machine (1)
10T tube ice machine (2)

Punika kaluwihan utama saka mesin es Tube sandi.

1.Salinan sing paling apik lan luwih apik tinimbang sing paling apik.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice nyerahake teknologi es tabung tradisional Cina ing taun 2009. Kita wiwit sinau lan riset teknologi es Vogt wiwit taun 2009.

Kanthi riset lan pangembangan sing bertahap lan terus-terusan, saiki kita bisa nggawe mesin es tabung kanthi kinerja kerja sing paling apik.Mesin es tabung stabil lan duwe wektu layanan sing dawa banget.Mesin efisien lan ngirit daya banget.Tabung es sing digawe mesin kasebut transparan, kristal lan apik banget.

Mesin nganggo teknologi es tabung paling anyar.Evaporator dilengkapi sensor tingkat Cairan, sing njaga tingkat Cairan cukup.Iku nggawe suhu nguap sistem ing kontrol banget.Kangge, kita nambah panrima Cairan ndhuwur evaporator, 2 ex-changers panas ing panggonan needed, sumber Cairan pinter, lan ing.

Kompresor bakal tansah bisa digunakake ing kondisi paling apik nalika kompresor mesin es tabung Cina liyane gampang rusak nalika defrosting.

2. Ngirit daya.

Thanks kanggo teknologi dhuwur lan desain sistem cerdas, kita bisa nggunakake kompresor cilik kanggo nggayuh kapasitas es sing padha.Sing dibandhingake karo mesin es tabung Cina liyane.Kanthi kompresor sing luwih cilik, mesin es tabung kita nggunakake listrik sing luwih sithik kanggo nggawe es sing padha.

5T flake ice machine (11)

Ayo kita ngetung nganggo mesin es tabung 10T / dina.

Mesin es tabung banyu China liyane nggunakake 105KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es tabungku mung nganggo listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Bedane kanggo nggawe saben 1 ton tabung es yaiku 30KWH listrik.

Dadi saben dina, bedane konsumsi listrik yaiku 30x10=300KWH.

(105-75) x 10 x 365 x 10 = 1.095.000 KWH, yaiku bedane konsumsi listrik sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es tabung 10T / dina, dheweke bakal ngirit listrik 1.095.000 KWH sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es flake teknologi liyane, dheweke bakal mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo mbayar konsumsi listrik sing ora ana gunane, 1.095.000 KWH.

Pira regane 1.095.000 KWH listrik ing negara sampeyan?

Listrik 1.095.000 KWH kira-kira US$ 150.000 ing China.

3.Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es tabungku yaiku merek terkenal internasional. Kayata Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman kita nggunakake komponen sing apik.

Sing njamin sampeyan mesin es tabung kualitas apik kanthi kinerja kerja sing paling apik.

Garansi kanggo sistem kulkas yaiku 20 taun.Yen kinerja sistem refrigerasi diganti lan dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana gas bocor kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun.Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

 

4.wektu pangiriman cepet.

Pabrikku minangka salah sawijining sing paling gedhe ing China sing kebak karyawan sing berpengalaman.

We kudu ora luwih saka 20 dina kanggo nggawe siji utawa saperangan 3T / dina, 5T / dina, 10T / dina mesin es tabung.

We kudu ora luwih saka 30 dina kanggo nggawe siji utawa saperangan 20T / dina, 30T / dina mesin es tabung.

Wektu manufaktur kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njaluk mesin es tabung sawise mbayar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita