Mesin es tabung 5T

Katrangan singkat:

Kekuatan mlaku: 15,625 KW.

Suhu es: Minus 5 ℃

Kualitas es: Transparan lan kristal.

Diameter es: 22mm, 29mm, 35mm utawa liya-liyane.

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

Kapasitas produktif saben es: 5000 kg tabung es saben 24 jam.

Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Es tabung minangka jinis es silinder berongga kanthi diameter eksternal ø22 、 ø29 、 ø35mm lan dawane 25 ~ 42mm. Dhiameter bolongan biasane ø0 ~ 5mm lan bisa diatur miturut wektu gawe es.

3T tube ice machine (7)

Fitur: Es tabung kandel lan transparan kanthi wektu panyimpenan sing dawa. Ora bisa leleh ing wektu sing suwe. Es tabung iku apik banget, lan bisa dadi 100% transparan, kristal. Katon apik banget ing omben-omben, ngombe.

Aplikasi: Panganan saben dina, minuman sing adhem, ngombe, njaga sayuran lan panganan segara seger, lsp

5T tube ice machine (2)
5T tube ice machine (1)

Mangkene kauntungan utama mesin es Tube.

1. Salin sing paling apik lan luwih apik tinimbang sing paling apik.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice nyerah teknologi es tabung tradisional Tiongkok ing taun 2009. Kita wiwit sinau lan riset teknologi es Vogt wiwit taun 2009.

Kanthi riset lan pangembangan sing bertahap lan terus-terusan, saiki kita bisa nggawe mesin es tabung kanthi kinerja sing paling apik. Mesin es Tube stabil lan duwe wektu layanan suwene dawa. Mesin irit lan irit banget. Tabung es sing digawe mesin kasebut transparan, kristal lan apik.

Mesin nganggo teknologi es tabung paling anyar. Evaporator dilengkapi sensor level cair, sing njaga level cairane wajar. Iki nggawe suhu sistem sing nguap dikontrol kanthi apik. Kangge, kita tambahake panrima cair ing ndhuwur evaporator, 2 ex-changer panas ing panggonan sing dibutuhake, pasokan cairan cerdas, lan liya-liyane.

Kompresor bakal tetep bisa digunakake kanthi kondhisi paling apik nalika kompresor mesin es tabung Cina liyane bisa rusak nalika defrosting.

 

2. Ngirit daya.

Thanks kanggo desain teknologi tinggi lan desain cerdas, kita bisa nggunakake kompresor sing luwih cilik kanggo nggayuh kapasitas es sing padha. Sing dibandhingake karo mesin es tabung Cina liyane. Kanthi kompresor sing luwih cilik, mesin es tabung kita nggunakake listrik luwih sithik kanggo nggawe jumlah es sing padha.

5T flake ice machine (11)

Ayo ngitung nganggo mesin es tabung 5T / dina.

Mesin es tabung sing adhem banyu Cina liyane nggunakake listrik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es tabungku mung nganggo listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es. 

Bedane kanggo nggawe saben 1 ton tabung es yaiku listrik 30KWH.

Dadi saben dina, bedane konsumsi listrik yaiku 30x5 = 150KWH.

(105-75) x 5 x 365 x 10 = 547.500 KWH, yaiku prabédan konsumsi listrik sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es tabung 5T / dina, dheweke bakal ngirit listrik 547.500 KWH sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es serpihan teknologi miskin liyane, dheweke bakal nggunakake dhuwit luwih akeh kanggo mbayar konsumsi listrik ekstra sing ora ana artine, 547500 KWH.

Pira wae listrik kanggo 547.000 KWH ing negara sampeyan? 

Listrik 219.000 KWH udakara US $ 75.000 ing China.

3. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es tabungku minangka merek terkenal internasional. Kaya Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es tabung kualitas apik kanthi kinerja paling apik.

Jaminan kanggo sistem pendinginan yaiku 20 taun. Yen kinerja sistem pendingin bisa diganti lan ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana bocor gas kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun. Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean sing obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

 

4. Wektu pangiriman cepet.

Pabrik saya minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing akeh tenaga kerja.

Kita ora mbutuhake luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es tabung 3T / dina, 5T / dina, 10T / dina.

Kita ora mbutuhake luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es tabung 20T / dina, 30T / dina.

Wektu pabrik kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njupuk mesin es tabung sawise mbayar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita