Mesin es flake 5T

Katrangan singkat:

Daya mlaku: 15.625 KW.

Ketebalan es: 1.8-2.2mm.

Suhu es: Minus 5 ℃.

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya.

Sumber daya: 3 phase sumber daya industri.

Kapasitas panyimpenan ice bin: 2500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

Kapasitas produksi saben dina es: 5000 kg serpihan es saben 24 jam.

Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 ℃ suhu banyu.

Konsumsi daya: 75 KWH listrik kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Video kanggo nuduhake tanduran es flake standar 5T / dina.

 

Pabrik es flake standar 5T / dina dilengkapi tong sampah panyimpenan es 2500kg.Tong es kasebut bisa nyimpen 2500kg serpihan es.Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh flakes es sing digawe ing wayah wengi dening mesin es flake 5T / dina.Pelanggan uga bisa milih kamar es sing luwih gedhe.

Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal nanggung kabeh bobot saka mesin es.Kamar es dumunung ing ngisor mesin es.Serpihan es tiba ing kamar es lan disimpen kanthi otomatis.

Punika gambar tata letak kanggo nuduhake standar 5T / dina mesin es flake karo kamar es.


5T flake ice machine (2)
5T flake ice machine drawing (1)5T flake ice machine drawing (2)

Mangkene kaluwihan utama mesin es flake 5T / dina.

1. Kauntungan paling gedhe yaiku irit daya.

Mesin es flake paling hemat daya ing China.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice nggawe evaporator es flake dhewe lan nggunakake bahan khusus kanggo nambah efisiensi.

Bahan paten, wesi perak Chromed, digunakake kanggo nggawe evaporator, saengga duwe konduktivitas termal sing paling apik.

Banyu luwih gampang beku amarga konduktivitas termal evaporator sing luwih apik.

Unit kulkas sing luwih cilik bisa digunakake kanggo nggawe mesin es flake kapasitas sing padha dibandhingake karo liyane.

Kurang listrik sing dikonsumsi kanggo nggawe jumlah es sing padha.

Ayo kita ngetung nganggo mesin es flake 5T / dina.

Mesin es flake sing digawe adhem banyu Cina liyane nggunakake listrik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es flake saya mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(105-75) x 5 x 365 x 10 = 547.500 KWH.

Yen pelanggan milih mesin es flake 5T / dina, dheweke bakal ngirit listrik 547,500KWH sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es flake teknologi liyane, dheweke bakal mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo mbayar konsumsi listrik ekstra sing ora ana gunane, 547.500 KWH.

Pira regane 547.500 KWH listrik ing negara sampeyan?

Listrik 547.500 KWH ing kuthaku kira-kira US$ 75.000.

2. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihanku yaiku merek terkenal internasional. Kayata Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman kita nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es flake kualitas apik kanthi kinerja kerja sing paling apik.

Garansi kanggo sistem kulkas yaiku 20 taun.Yen kinerja sistem refrigerasi diganti lan dadi ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana gas bocor kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun.Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi ....

Garansi kanggo bagean obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

3. Wektu pangiriman cepet.

Pabrikku minangka salah sawijining sing paling gedhe ing China sing kebak karyawan sing berpengalaman.

Kita mbutuhake ora luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es flake luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita butuh ora luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es flake antarane 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu manufaktur kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo entuk mesin es flake sawise mbayar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita