Mesin es serpihan 5T

Katrangan singkat:

Kekuatan mlaku: 15,625 KW.

Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

Suhu es: Minus 5 ℃

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

Kapasitas panyimpenan es sampah: 2500 kg serpihan es utawa disesuaikan.

Kapasitas produktif es saben dina: 5000 kg serpihan es saben 24 jam.

Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tanduran es serpihan standar 5 T / dina saya dilengkapi wadhah es 2500kg. Tali es kasebut bisa nyimpen serpihan es 2500 kg. Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh serpihan es sing digawe wayah wengi dening mesin es serpihan 5 T / awan. Pelanggan uga bisa milih kamar es sing luwih gedhe.

Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngemot kabeh bobote mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es mlebu ing ruangan es lan disimpen ing njero ruangan kanthi otomatis.

Mangkene gambar tata letak kanggo nuduhake mesin es serpihan standar 5T / dina kanthi ruangan es.

5T flake ice machine (5) 5T flake ice machine (4) 5T flake ice machine (3)

Mangkene kauntungan utama mesin es serpihan 5T / dina.

1. Kauntungan paling gedhe yaiku ngirit daya.

Umume mesin es serpihan hemat daya ing China.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice ngasilake alat penguap es serpihan dhewe lan kita nggunakake bahan khusus kanggo nambah efisiensi.

Bahan sing dipatenake, paduan perak Chromed, digunakake kanggo nggawe penguap, dadi duwe konduktivitas termal sing paling apik.

Banyu beku luwih gampang amarga konduktivitas termal luwih apik saka penguap.

Unit kulkas sing luwih cilik bisa digunakake kanggo nggawe mesin es serpihan kapasitas sing padha dibandhingake karo liyane.

Kurang listrik dikonsumsi kanggo nggawe jumlah es sing padha.

Ayo kita ngetung nganggo mesin es serpihan 5 T / dina.

Mesin es serpihan banyu Cina liyane nganggo listrik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es serpihan saya mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(105-75) x 5 x 365 x 10 = 547.500 KWH.

Yen pelanggan milih mesin es serpihan 5 T / dina, dheweke bakal ngirit listrik 547.500KWH sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es serpihan teknologi miskin liyane, dheweke bakal nggunakake dhuwit luwih akeh kanggo mbayar konsumsi listrik ekstra sing ora ana artine, 547.500 KWH.

Pira wae listrik kanggo 547.500 KWH ing negara sampeyan? 

547.500 KWH listrik udakara US $ 75.000 ing kutha saya.

2. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihan saya minangka merek terkenal internasional. Kaya Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es serpihan sing apik kanthi kinerja sing paling apik.

Jaminan kanggo sistem pendinginan yaiku 20 taun. Yen kinerja sistem pendingin bisa diganti lan ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana bocor gas kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun. Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi….

Garansi kanggo bagean sing obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

3. Wektu pangiriman cepet.

Pabrik saya minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing akeh tenaga kerja.

Kita ora mbutuhake luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es serpak luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita ora mbutuhake luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es serpihan antara 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu pabrik kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njaluk mesin es serpih sawise mbayar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita