Mesin es serpih 2T

Katrangan singkat:

Kekuatan mlaku: 6,25 KW.

Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

Suhu es: Minus 5 ℃

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

Kapasitas panyimpenan es sampah: 500kgs serpihan es utawa disesuaikan.

Kapasitas produktif saben es: 2000 kg serpihan es saben 24 jam.

Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tanduran es flake 2T / dina standar saya dilengkapi wadhah es 500kg. Tong sampah es kasebut bisa nyimpen 500kgs serpih es. Pelanggan uga bisa milih wadhah es utawa kamar es sing luwih gedhe.

Kanthi ruangan es amba, kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngatasi kabeh bobot mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es mlebu ing ruangan es lan disimpen ing njero ruangan kanthi otomatis.

Mangkene gambar tata letak kanggo nuduhake mesin es serpihan 2T / dina kanthi ruangan es amba.

2T flake ice machine (6) 2T flake ice machine (5)

Mangkene kauntungan utama mesin es serpihan 2T / dina.

1. Kauntungan paling gedhe yaiku ngirit daya.

Umume mesin es serpihan hemat daya ing China.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice ngasilake alat penguap es serpihan dhewe lan kita nggunakake bahan khusus kanggo nambah efisiensi.

Bahan sing dipatenake, paduan perak Chromed, digunakake kanggo nggawe penguap, dadi duwe konduktivitas termal sing paling apik.

Banyu beku luwih gampang amarga konduktivitas termal luwih apik saka penguap.

Unit kulkas sing luwih cilik bisa digunakake kanggo nggawe mesin es serpihan kapasitas sing padha dibandhingake karo liyane.

Kurang listrik dikonsumsi kanggo nggawe jumlah es sing padha.

Ayo kita ngetung nganggo mesin es serpihan 2T / dina.

Mesin es serpihan banyu Cina liyane nganggo listrik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es serpihan saya mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(105-75) x 2 x 365 x 10 = 219,000 KWH.

Yen pelanggan milih mesin es serpihan 2T / dina, dheweke bakal ngirit listrik 219.000 KWH sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es serpihan teknologi sing kurang apik, dheweke bakal nggunakake luwih akeh dhuwit kanggo mbayar konsumsi listrik ekstra sing ora ana artine, 219.000 KWH.

Sepira jumlah listrik kanggo 219.000 KWH ing negara sampeyan? 

Listrik 219.000 KWH udakara $ 30.000 ing China.

2. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihan saya minangka merek terkenal internasional. Kaya Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es serpihan sing apik kanthi kinerja sing paling apik.

Jaminan kanggo sistem pendinginan yaiku 20 taun. Yen kinerja sistem pendingin bisa diganti lan ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana bocor gas kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun. Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi….

Garansi kanggo bagean sing obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

3. Wektu pangiriman cepet.

Pabrik saya minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing akeh tenaga kerja.

Kita ora mbutuhake luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es serpak luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita ora mbutuhake luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es serpihan antara 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu pabrik kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njaluk mesin es serpih sawise mbayar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita