Mesin es serpihan 20T

Katrangan singkat:

Kekuwatan mlaku: 62.5 KW.

Kekandelan es: 1.8-2.2mm.

Suhu es: Minus 5 ℃

Refrigerant: R404a, R448a, R449a, utawa liya-liyane.

Pasokan listrik: pasokan listrik industri 3 tahap.

Kapasitas panyimpenan es sampah: 10.000 kg serpihan es utawa disesuaikan.

Kapasitas produktif es saben es: 20.000 kg serpihan es saben 24 jam.

Kondisi kerja standar: 30 ℃ lingkungan lan 20 temperature suhu banyu.

Konsumsi daya: listrik 75 KWH kanggo nggawe saben 1 ton serpihan es.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tanduran es serpihan standar 20T / dina saya dilengkapi wadhah es es 10.000kg. Tali es kasebut bisa nyimpen serpih 10.000 kg. Kamar es cukup gedhe kanggo nyimpen kabeh serpihan es sing digawe wayah wengi dening mesin es serpihan 20 T / awan. Pelanggan uga bisa milih kamar es sing luwih gedhe.

Kita bakal nggunakake pigura baja kanggo ndhukung mesin es, lan pigura baja bakal ngemot kabeh bobote mesin es kasebut. Kamar es mapan ing sangisore mesin es. Serpihan es mlebu ing ruangan es lan disimpen ing njero ruangan kanthi otomatis.

Mangkene gambar tata letak kanggo nuduhake mesin es serpihan standar 20T / dina kanthi ruangan es.

20T flake ice machine (4) 20T flake ice machine (5) 20T flake ice machine (6) 20T flake ice machine (7)

Mangkene kauntungan utama mesin es serpihan 20T / dina.

1. Kauntungan paling gedhe yaiku ngirit daya.

Umume mesin es serpihan hemat daya ing China.

Beda karo pabrik mesin es liyane, sistem Herbin Ice ngasilake alat penguap es serpihan dhewe lan kita nggunakake bahan khusus kanggo nambah efisiensi.

Bahan sing dipatenake, paduan perak Chromed, digunakake kanggo nggawe penguap, dadi duwe konduktivitas termal sing paling apik.

Banyu beku luwih gampang amarga konduktivitas termal luwih apik saka penguap.

Unit kulkas sing luwih cilik bisa digunakake kanggo nggawe mesin es serpihan kapasitas sing padha dibandhingake karo liyane.

Kurang listrik dikonsumsi kanggo nggawe jumlah es sing padha.

Ayo kita ngetung nganggo mesin es serpihan 20 T / dina.

Mesin es serpihan banyu Cina liyane nganggo listrik 105KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

Mesin es serpihan saya mung nggunakake listrik 75KWH kanggo nggawe saben 1 ton es.

(105-75) x 20 x 365 x 10 = 2.190.000 KWH.

Yen pelanggan milih mesin es serpihan 20 T / dina, dheweke bakal ngirit listrik 2.190.000KWH sajrone 10 taun.

Yen pelanggan milih mesin es serpihan teknologi miskin liyane, dheweke bakal nggunakake luwih akeh dhuwit kanggo mbayar konsumsi listrik ekstra sing ora ana artine, 2.190.000KWH

Pira wae listrik 2.190.000KWH ing negara sampeyan? 

Listrik 2.190.000KWH udakara $ 300.000 ing kutha saya.

2. Kualitas apik kanthi garansi dawa.

80% komponen ing mesin es serpihan saya minangka merek terkenal internasional. Kaya Bitzer, GEA Bock, Danfoss, Schneider, lan liya-liyane.

Tim manufaktur profesional lan berpengalaman nggunakake komponen sing apik.

Iki njamin sampeyan mesin es serpihan sing apik kanthi kinerja sing paling apik.

Jaminan kanggo sistem pendinginan yaiku 20 taun. Yen kinerja sistem pendingin bisa diganti lan ora normal sajrone 20 taun, kita bakal mbayar.

Ora ana bocor gas kanggo pipa sajrone 12 taun.

Ora ana komponen kulkas sing rusak sajrone 12 taun. Kalebu kompresor / kondensor / evaporator / katup ekspansi….

Garansi kanggo bagean sing obah, kayata motor / pompa / bantalan / bagean listrik, yaiku 2 taun.

3. Wektu pangiriman cepet.

Pabrik saya minangka salah sawijining pabrik paling gedhe ing China sing akeh tenaga kerja.

Kita ora mbutuhake luwih saka 20 dina kanggo nggawe mesin es serpak luwih cilik tinimbang 20T / dina.

Kita ora mbutuhake luwih saka 30 dina kanggo nggawe mesin es serpihan antara 20T / dina nganti 40T / dina.

Wektu pabrik kanggo siji mesin lan sawetara mesin padha.

Pelanggan ora bakal ngenteni suwe kanggo njaluk mesin es serpih sawise mbayar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita